Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρία Τζομπανάκη πραγματοποίησε πέρυσι την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μπορεί λοιπόν ο χαρακτήρας της, στη σειρά, η Καλλιόπη, να θρηνεί ακόμη τον αγαπημένο της Βασίλη, ωστόσο στην πραγματικότητα, η Μαρία Τζομπανάκη έχει έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο.

Ο σύζυγός της δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Βάλβη. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από 6 χρόνια. Ο γάμος έγινε υπό άκρα μυστικότητα, ενώ τη νύφη οδήγησε στην εκκλησία ο γιός της, Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Ο Γιάννης Βάλβης ζει πολλά χρόνια στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι τους). Η Μαρία Τζομπανάκη του έχει μεγάλη αδυναμία και όχι άδικα αφού στο πρόσωπό του έχει βρει την απόλυτη ευτυχία.

«Πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Πώς; Όταν ταιριάξεις με το ταίρι σου μαζί μπερδεύεις το μέλλον, της μικρής κοινότητας που δημιουργείς, της οικογένειας.

Δεν μου πάει ο γάμος αν είναι στηριγμένος σε ένα ψέμα. Δεν συμβιβάζομαι, είναι πολύ σπουδαία η ζωή μας για να χαραμίσεις τη ζωή σου δίπλα σε ενός άλλου ανθρώπου αν είναι στηριγμένη σε ένα ψέμα και αυτό μπορεί να το δημιουργήσει η διαφορετική κουλτούρα, η διαφορετική αισθητική.

Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που δεν είχα εμπειρία από τέτοιου είδους συναναστροφή. Είναι επιστήμονας, έχει αναλυτική σκέψη. Είναι πάρα πολύ έξυπνος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον μεγαλύτερο που θα έχει γεράσει η ενέργειά του, όχι τόσο το σώμα του, γιατί είμαι κι εγώ σε μια άλλη ηλικία ενεργειακά από τη βιολογική μου», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της για τον άντρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Tzompanaki (@mtzompanaki)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μάρθα Λαμπίρη - Φεντόρουφ: Το θέατρο και η ζωή στο Λονδίνο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Παγιδευμένοι»

Τώρα είναι μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες - Τι δουλειά έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση