Από Στέλλα Μούτσιου

Παρά τις δύσκολες ώρες που βίωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού έπεσε θύμα απάτης, βρέθηκε κανονικά στο πλατό του ANT1 για να παρουσιάσει το The 2night Show το οποίο έκανε πρεμιέρα για 7η συνεχόμενη χρονιά και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος.

Μετά την λαμπερή του έναρξη, λοιπόν, θέλησε να πει δυο λόγια στο κοινό του, στο οποίο θέλει πάντα να προσφέρει χαμόγελα και το ψυχαγωγεί.

Τα πρώτα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του The 2night Show

«Κύριες και κύριοι τελευταία στιγμή όπως τα πάντα στην Ελλάδα να σκουπίσουμε, να φτιάξουμε αλλά είμαστε εδώ... Η εκπομπή που κάνει θόρυβο απ’ όλες τις απόψεις και με αυτά που ακούγονται και με αυτά που λέγονται.

Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά έχουμε πάρα πολλή όρεξη σε ένα πλανήτη που βράζει από τη μία άκρη μέχρι την άλλη, είμαστε εδώ απλά για να κατέβνάζούμε όλες τις σκέψεις σας λίγο πριν κοιμηθείτε γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά αλλά εμείς θα τα κάνουμε απλά», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για την αποβολή που είχε πάρει στο σχολείο στην εκπομπή

Όπως ήδη αποκαλύφθηκε, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της εκπομπής "The 2night Show", το βράδυ της Δευτέρας 26/9, και στο Πρωινό παρουσιάστηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξή του.

Σε αυτό, ο παρουσιαστής των ειδήσεων δείχνει μία άλλη πλευρά του εαυτού του, καθώς μιλάει για τις αταξίες που έκανε ως παιδί, αποκαλύπτοντας τον λόγο που πήρε για μία και μοναδική φορά αποβολή στο σχολείο.

«Με έπιασε ο θεολόγος, ήταν παπάς, να καπνίζω στην τρίτη Λυκείου σε ένα μπαράκι απέναντι από το σχολείο και την επόμενη μέρα πήγε κατευθείαν στον Λυκειάρχη, με κάλεσε ο Λυκειάρχης, μου λέει "Κάπνιζες παιδί μου;", λέω "Κάπνιζα", μου λέει "Ήσουν μέσα στο σχολείο ή έξω;", του λέω "Τι διαφορά έχει;", μου λέει "Το μέσα 4 μέρες, το έξω 2" και πήρα δύο μέρες αποβολή, οι οποίες όμως έγιναν τέσσερις, γιατί βρήκα τον παπά στον διάδρομο και του είπα "Ντροπή σου, είσαι και άνθρωπος της εκκλησίας"», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλωσόρισε το κοινό του ο Αρναούτογλου με τρελή διάθεση - Μεγάλη πρεμιέρα για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος''

«Η ζωή μου θα ήθελα να κλείσει επαγγελματικά με...» - Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκαλύπτει για το τέλος της καριέρας του