Από Πέννυ Μαστοράκου

Πυρετωδώς έχει ξεκινήσει ο Νίκος Κοκλώνης τα ραντεβού για τον νέο κύκλο του J2US και σιγά σιγά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα ονόματα από αυτά που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό αυτό είτε ως μαθητές είτε ως κριτές, με πολύ δυνατές προσωπικότητες.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία καθώς έχει αναγκαστεί να αποκλείσει πολλά ονόματα που θα προσέλκυαν το τηλεοπτικό κοινό και θα του χάριζαν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, και ένας μεγάλος λόγος είναι το Survivor All star.

Πονοκέφαλος στο J2US

Πιο συγκεκριμένα παρότι θα ξεκινήσει νωρίτερα το J2US τη φετινή σεζόν με πιθανότερη ημερομηνία πρεμιέρας του Just 2 Of Us είναι το Σάββατο 1/10 υπήρξε δυσκολία στην επιλογή παικτών και αυτό διότι υπάρχουν πρόσωπα τα οποία αποκλείστηκαν που είχαν "καεί" τηλεοπτικά.

Αυτά τα ονόματα είναι όσα είχαν λάβει μέρος σε πρόσφατα Survivor και φθαρθεί αρκετά τηλεοπτικά με αποτέλεσμα να μην έχουν να προσφέρουν τόσα πολλά σε ότι αφορά το τηλεοπτικό κομμάτι.

Yπερπαραγωγή το trailer του ''Just the 2 of us''

Tα γυρίσματα για το νέο trailer του ''Just the 2 of us'' ξεκίνησαν και μέσα από πληροφορίες, που έγιναν γνωστές την Τετάρτη 14/9 στο ''Πρωινό μας'' του ΣΚΑΪ έγινε γνωστό, πως θα είναι για άλλη μια χρονιά εντυπωσιακό.

Τα ονόματα, που θα πλαισιώσουν την επιτροπή θα είναι ένα και ένα, με τον Νίκο Κοκλώνη φυσικά στην παραγωγή να διευθύνει κάθε λεπτομέρεια. Σε ό,τι αφορά λοιπόν το trailer φρόντισε να κάνει μια ένα τραγούδι του καλοκαιριού σε ένα σημείο, που όσοι είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές για το J2US - Tα 3 πρόσωπα που διεκδικεί ο Κοκλώνης

Το όνομα που θα «σπάσει» τα κοντέρ - Η τραγουδίστρια που συζητάει για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US