Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο λίγο και μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο φετινό Just The Two of Us, (δείτε εδώ το φαντασμαγορικό trailer) όσο και για εκείνα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή. Ο Νίκος Κοκλώνης ψάχνει πυρετωδώς για τα κατάλληλα άτομα την ώρα που δεν γνωρίζουμε ακόμη αν στο backstage θα ξαναδούμε την λαμπερή Κατερίνα Στικούδη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία πέρσι βρισκόταν στο show σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έκανε μία ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου επιβεβαιώνει την συμμετοχή της, ωστόσο λίγο αργότερα την έσβησε.

Η ανάρτηση που έσβησε η Κατερίνα Στικούδη

«Σαν χθες θυμάμαι την περσινή συνεργασία μας, που έμεινε αξέχαστη σε μένα και τον Βυρωνάκο μου! Μας φρόντισες και μας πρόσεξες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ανυπομονώ να αρχίσουμε! Σ’ ευχαριστώ για όλα @nkoklonis @barkingwell_media», ανέφερε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα η δημοσίευση δεν υπήρχε.

Η ανάρτηση της Στικούδη για την συμμετοχή της στο φετινό J2US

Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το αν θα συμμετέχει

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ανέφερε πως αρνήθηκε την πρόταση παλαιότερα για το συγκεκριμένο project, η ίδια όμως που είναι ένα από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να συμμετάσχουν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πει το ναι και ίσως να την δούμε στο JU2S! Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε στο Happy Day πρώτη φορά ανοιχτά για αυτή την προοπτική.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, για την οποία το κοινό παραληρεί, παραδέχτηκε επιτέλους στους δημοσιογράφους πως συζητά για να συμμετέχει στο J2US, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν

Με Μαυρικίου και Μπέσσυ Αργυράκη φέτος το J2US - Τα ονόματα που είναι έτοιμα να συμφωνήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη