Από Ελένη Μήτση

Έχουν πάρει φωτιά οι συζητήσεις για το Just the 2 of us με την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη να χτυπάει πολλές και διαφορετικές πόρτες με πρόσωπα, που μπορούν να πλαισιώσουν το φαντασμαγορικό show.

Μέσα από το ρεπορτάζ του ''Πρωινό μας'' την Πέμπτη 15/9 έγινε γνωστό, πως η παραγωγή διεκδικεί πρόσωπα από το GNTM. Πιο αναλυτικά, έγινε πρόταση στον Δημήτρη Σκουλό, όμως ο πετυχημένος φωτογράφος δε μπήκε σε διαδικασία να συζητήσει, καθώς ήταν εξ αρχής αρνητικός.

Η πρόταση που δέχτηκε ο Δημήτρης Σκουλός για το ''J2US''

Το πρόσωπο που δέχτηκε να πάει από το GNTM στο J2US

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, σήμερα Πέμπτη15/9 ξεκινούν και επίσημα οι συζητήσεις και τα ραντεβού για το Just The 2 of Us (θα συμμετάσχει τελικά η Στικουδη ή όχι;) και στην εκπομπή Πρωινό μας, ακούστηκαν κάποια από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν πει το ναι και θα τους απολαύσουμε στο φανταστικό αυτό show φέτος.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται ένα βήμα πριν «κλειδώσουν» στο σόου του Νίκου Κοκλώνη είναι πολλά, ωστόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σώτης Βολάνης και ο Άγγελος Μπράτης θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US.

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω» είπε η γνωστή μάνατζερ η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με πάνω από 30 κομπάρσους - Ο Κοκλώνης γύρισε το υπερπαραγωγή trailer του ''Just the 2 of us''

Ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές για το J2US - Tα 3 πρόσωπα που διεκδικεί ο Κοκλώνης