Από Ελένη Μήτση

Το Just the 2 of us είναι ένα show, που δε φαίνεται να κουράζει το κοινό όσα χρόνια και αν βγαίνει στον αέρα ειδικά από την κομβική στιγμή, που το ανέλαβε ο Νίκος Κοκλώνης με την παραγωγή του.

Έτσι λοιπόν, οι συζητήσεις για τα νέα πρόσωπα, που θα πλαισιώσουν το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει και μάλιστα μερικά από αυτά έγιναν γνωστά την Κυριακή 11/9 από το Open Weekend. Πιο αναλυτικά, εκτός από την αντικατάσταση του Θεοφάνους, ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Ανδρομάχη είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν.

Τα πρόσωπα που συζητάνε να κλείσουν στο Just the 2 of us

Τα ονόματα που είναι έτοιμα να συμφωνήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη στο J2US

Ο νέος κύκλος του J2US βρίσκεται προ των πυλών και έτσι πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί πως θα πλαισιώσουν τον Νίκο Κοκλώνη τη φετινή σεζόν. Η εκπομπή Open Weekend, την Κυριακή (4/9) αποκάλυψε ποια πρόσωπα βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το τελικό «ναι» στην εταιρεία παραγωγής.

Ανάμεσά τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας καθώς και celebrities που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τον τελευταίο καιρό.

Επιπλέον, σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής φαίνεται να είναι και οι Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου, Λίτσα Γιαγκούση, Σώτης Βολάνης, Ανθή Σαλαγκούδη, Valentino, Παύλος Σταματόπουλος και Σαμπρίνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρόσωπο έκπληξη στο J2US - Η γυναίκα που θέλουν να αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν