Από Ελένη Μήτση

Μια από τις γνωστές αγάπες του Νίκου Κοκλώνη σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δεν είναι άλλη από το Just the 2 of us, μια παραγωγή, που κάθε χρόνο στήνει με μεράκι και πολύ πάθος, παρουσιάζοντας την με τον δικό του μοναδικό αέρα.

Ο παραγωγός της Barking well media, είναι σε φάση αναζήτησης των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το show ενώ παράλληλα γυρίζει το ανατρεπτικό trailer. Ανάμεσα λοιπόν, στα πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή θα αλλάξει μόνο αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία ανέλαβε δική της εκπομπή.

Οι συζητήσεις της Έλλης Στάη για την θέση της κριτικής επιτροπής στο Just the 2 of us

Σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν τελευταία η Έλλη Στάη ήταν πολύ κοντά στο να πει το ''ναι'' δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό από τα δελτία ειδήσεων, λόγω όμως της προεκλογικής περιόδου, που θα έρθει αποφάσισε να παραμείνει στην ενημέρωση.

Έλλη Στάη
ellistai - instagram

Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το αν θα είναι και εκείνη στο show

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ανέφερε πως αρνήθηκε την πρόταση παλαιότερα για το συγκεκριμένο project, η ίδια όμως που είναι ένα από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να συμμετάσχουν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πει το ναι και ίσως να την δούμε στο JU2S! Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε στο Happy Day πρώτη φορά ανοιχτά για αυτή την προοπτική.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, για την οποία το κοινό παραληρεί, παραδέχτηκε επιτέλους στους δημοσιογράφους πως συζητά για να συμμετέχει στο J2US, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ένα βήμα πριν πέσουν οι υπογραφές για το J2US - Tα 3 πρόσωπα που διεκδικεί ο Κοκλώνης

Το όνομα που θα «σπάσει» τα κοντέρ - Η τραγουδίστρια που συζητάει για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στο J2US