Από Πέννυ Μαστοράκου

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, σήμερα Πέμπτη15/9 ξεκινούν και επίσημα οι συζητήσεις και τα ραντεβού για το Just The 2 of Us (θα συμμετάσχει τελικά η Στικουδη ή όχι;) και στην εκπομπή Πρωινό μας, ακούστηκαν κάποια από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν πει το ναι και θα τους απολαύσουμε στο φανταστικό αυτό show φέτος.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται ένα βήμα πριν «κλειδώσουν» στο σόου του Νίκου Κοκλώνη είναι πολλά, ωστόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, η Άντζελα Δημητρίου, ο Σώτης Βολάνης και ο Άγγελος Μπράτης θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες του J2US.

Η έκπληξη της Έλενας Χριστοπούλου

«Έχω σοκαριστεί. Το ότι ο Άγγελος Μπράτης θα είναι στο J2US; Έχω πέσει από τα σύννεφα. Μου κάνει εντύπωση. Ήταν το τελευταίο όνομα που περίμενα να ακούσω» είπε η γνωστή μάνατζερ η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια που συζητάει για τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του J2US έχει ξεκινήσει και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθεί σιγά σιγά να συγκεντρώσει τα άτομα που θα στελεχώσουν το φαντασμαγορικό show. Οι αλλαγές θα είναι αρκετές και... ηχηρές.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τo show θα απουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου η οποία έφυγε προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Κάπως έτσι, ο παραγωγός αναζητά το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό της στην κριτική επιτροπή, ενώ αλλαγές φαίνεται πως θα γίνουν και στη θέση του Γιώργου Θεοφάνους (δείτε εδώ τι αναφέρει το ρεπορτάζ).

Αυτή τη φορά ο παραγωγός έχει αποφασίσει να ενσωματώσει στην επιτροπή του ένα πρόσωπο από την ελληνική μουσική βιομηχανία που μετρά χρόνια πορείας στον χώρο του τραγουδιού.

Ο λόγος για την υπέροχη Καίτη Γαρμπή, η οποία ανά καιρούς έχει κάνει guest εμφανίσεις στo show και έχει διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα κομμάτια της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά...» - Η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε σε ποιο σόου θέλει να βρεθεί στην τηλεόραση

«Είμαστε σε συζητήσεις και...» - Η Καίτη Γαρμπή απαντά πρώτη φορά ανοιχτά για το νέο τηλεοπτικό της βήμα