Από TV24 Team

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του J2US έχει ξεκινήσει και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθεί σιγά σιγά να συγκεντρώσει τα άτομα που θα στελεχώσουν το φαντασμαγορικό show. Οι αλλαγές θα είναι αρκετές και... ηχηρές.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τo show θα απουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου η οποία έφυγε προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Κάπως έτσι, ο παραγωγός αναζητά το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό της στην κριτική επιτροπή, ενώ αλλαγές φαίνεται πως θα γίνουν και στη θέση του Γιώργου Θεοφάνους (δείτε εδώ τι αναφέρει το ρεπορτάζ).

Το πρόσωπο που εξετάζει ο Νίκος Κοκλώνης για την κριτική επιτροπή του J2US

Αυτή τη φορά ο παραγωγός έχει αποφασίσει να ενσωματώσει στην επιτροπή του ένα πρόσωπο από την ελληνική μουσική βιομηχανία που μετρά χρόνια πορείας στον χώρο του τραγουδιού.

Ο λόγος για την υπέροχη Καίτη Γαρμπή, η οποία ανά καιρούς έχει κάνει guest εμφανίσεις στo show και έχει διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα κομμάτια της.

Τα ονόματα που είναι έτοιμα να συμφωνήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη

Η εκπομπή Open Weekend, την Κυριακή (4/9) αποκάλυψε ποια πρόσωπα βρίσκονται ένα βήμα πριν πουν το τελικό «ναι» στην εταιρεία παραγωγής.

Ανάμεσά τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας καθώς και celebrities που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τον τελευταίο καιρό.

Τα ονόματα που συζητούν για το J2US

Επιπλέον, σε προχωρημένες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής φαίνεται να είναι και οι Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου, Λίτσα Γιαγκούση, Σώτης Βολάνης, Ανθή Σαλαγκούδη, Valentino, Παύλος Σταματόπουλος και Σαμπρίνα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν

Αναπάντεχη παραίτηση από τον ALPHA; - Η παρουσιάστρια που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του σταθμού