Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να ανέφερε πως αρνήθηκε την πρόταση παλαιότερα για το συγκεκριμένο project, η ίδια όμως που είναι ένα από τα πιο κατάλληλα πρόσωπα για να συμμετάσχουν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πει το ναι και ίσως να την δούμε στο JU2S! Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε στο Happy Day πρώτη φορά ανοιχτά για αυτή την προοπτική.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, για την οποία το κοινό παραληρεί, παραδέχτηκε επιτέλους στους δημοσιογράφους πως συζητά για να συμμετέχει στο J2US, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Οι αναφορά της Γαρμπή στο J2US

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Ποια θέση φημολογείται πως θα πάρει;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του J2US έχει ξεκινήσει και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης προσπαθεί σιγά σιγά να συγκεντρώσει τα άτομα που θα στελεχώσουν το φαντασμαγορικό show. Οι αλλαγές θα είναι αρκετές και... ηχηρές.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από τo show θα απουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου η οποία έφυγε προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Κάπως έτσι, ο παραγωγός αναζητά το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό της στην κριτική επιτροπή, ενώ αλλαγές φαίνεται πως θα γίνουν και στη θέση του Γιώργου Θεοφάνους (δείτε εδώ τι αναφέρει το ρεπορτάζ).

Αυτή τη φορά ο παραγωγός έχει αποφασίσει να ενσωματώσει στην επιτροπή του ένα πρόσωπο από την ελληνική μουσική βιομηχανία που μετρά χρόνια πορείας στον χώρο του τραγουδιού. Ο λόγος για την υπέροχη Καίτη Γαρμπή, η οποία ανά καιρούς έχει κάνει guest εμφανίσεις στo show και έχει διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα κομμάτια της και από ότι φαίνεται θα πάρει την θέση της Μπακοδήμου στην καρέκλα του κριτή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δε θα έχει μόνο σειρές - Τα talent shows όλων των καναλιών για τη νέα σεζόν

Με Μαυρικίου και Μπέσσυ Αργυράκη φέτος το J2US - Τα ονόματα που είναι έτοιμα να συμφωνήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη