Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Καβογιάννη είναι ομολογουμένως μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, η οποία καταφέρνει και αποδίδει το ίδιο καλά κωμικούς αλλά και δραματικούς ρόλους, στα σίριαλ, που την έχουμε παρακολουθήσει.

Ευχάριστα νέα λοιπόν έγιναν γνωστά για το πρόσωπό της, καθώς μαζί με τη συμμετοχή στο Maestro πρόκειται να κάνει και ένα guest στο σημερινό 11/11 επεισόδιο του Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (δείτε εδώ το απολαυστικό trailer).

Η σειρά που θα δούμε τη Μαρία Καβογιάννη

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη

H εξομολόγηση του Παπακαλιάτη για την σκηνή του ξυλοδαρμού με την Μαρία Καβογιάννη

Πλήθος μηνυμάτων και σχολίων κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Πέμπτης 21/10 με αφορμή το συγκλονιστικό δεύτερο επεισόδιο (το οποίο σάρωσε για ακόμη μία φορά σε νούμερα), της καθηλωτικής σειράς Maestro, για την σκηνή του ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιώργου Μπένου (δείτε εδώ τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού), οι οποίοι είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην σειρά.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών αποθεώθηκαν, όπως και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά σχόλια στο Twitter και τις αντιδράσεις των χρηστών), και με αφορμή τα όσα είδαμε ο σεναριογράφος στα podcast που ανεβαίνουν μετά από κάθε επεισόδιο, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη σκηνή αποκαλύπτοντας πως και για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολο μιας και πρώτη φορά στην καριέρα του πραγματεύεται αυτό το λεπτό ζήτημα.

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα κακά που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο, για εμένα, από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο, γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα, και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Maestro

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν, και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος για αυτή τη σκηνή. Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει» είπε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη

Δεν ονειρευόταν την καριέρα της ηθοποιού - Οι εντελώς διαφορετικές σπουδές της Μαρίας Καβογιάννη