Από Πέννυ Μαστοράκου

Το δεύτερο πολυαναμενόμενο επεισόδιο του Maestro (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε στην πρεμιέρα), παίζει αυτή την στιγμή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ της Πέμπτης 20/10, και έχει αφήσει το τηλεοπτικό κοινό μουδιασμένο, προβάλλοντας την ωμή πραγματικότητα, πίσω από τις πόρτες ενός σπιτιού, και των προβλημάτων που μπορεί να κρύβει.

Δυστυχώς, όλοι ξέρουμε πως όσα διαπραγματεύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην σειρά αυτή είναι αληθινά, καθώς είναι μία μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας, και οι χρήστες του Twitter δεν έχουν σταματήσει λεπτό να αποθεώνουν στα σχόλιά τους, τόσο τον σεναριογράφο όσο και τους ηθοποιούς για τις διθυραμβικές ερμηνείες τους.

Νο1 trend το Μaestro για ακόμη μία φορά στο Twitter

Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά την πρεμιέρα του Maestro

Η νέα σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (13/10) εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό. Λίγες ώρες αργότερα, ο μεγάλος δημιουργός μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Άρχισε λοιπόν χθες αυτό το νέο ταξίδι..

Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που πήγε το παιδάκι του πρώτη μέρα στο σχολείο και το άφησε…Που το παραδίδει και ελπίζει να είναι όλα καλά..

Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι έχουν συμβάλλει και καθορίσει αυτό το έργο, αλλά είναι τόσοι πολλοί που θα γίνω γραφικός.

Θα περιοριστώ μόνο σε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κατοίκους των Παξων, στους καταπληκτικούς ηθοποιούς του Maestro, στο συνεργείο μας, στην παραγωγή και στο κανάλι..Στο Mega που σχεδόν καρμικά, πάλι είναι στη ζωή μου.

Στο Mega και τους ανθρώπους του μου έδωσαν την ευκαιρία να πω αυτήν την ιστορία και με στήριξαν σε μια προσπάθεια με μεγάλο κόστος και όραμα.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το όραμα. Το ταξίδι του Maestro ξεκίνησε.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..

Καλή μας αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Maestro

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς

Λίγοι το παρατήρησαν: Το σκηνοθετικό λάθος στην πρεμιέρα του Maestro του Χριστόφορου Παπακα