Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Meastro επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) με το δεύτερο επεισόδιο του (δείτε εδώ ποια ήταν τα σχέδια που υπήρχαν για τη σειρά). Μία σκηνή της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν αρκετή για να αφήσει αποσβολωμένο το κοινό.

Ο λόγος για τη στιγμή που η κυρία Μαρία και ο γιός της, ξυλοκοπούνται βάναυσα από τον σύζυγό της. Η αλήθεια της ενδοοικογενειακής βίας καθώς και οι ερμηνείες της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιάννη Τσορτέκη, αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter.

Τα σχόλια του Twitter για τη σκηνή του ξυλοδαρμού στο Maestro

Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου για τον Παπακαλιάτη

Εκτός από τον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιώργο Μπένο (δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξή τους για την σειρά) σε εκπομπή του Mega, μίλησε και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου το πρωί της Πέμπτης 20/10, λίγο πριν προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο του Maestro, στο οποίο συμμετέχουν.

Eίναι μια από τις ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη σειρά, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (δείτε εδώ ποιος άλλος ηθοποιός μίλησε για εκείνον επίσης) ενώ αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά στην προσωπική της ζωή.

«Πριν μου προτείνει τον ρόλο στο “Maestro” ο Χριστόφορος, τον είχα δει στον ύπνο μου. Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο» είπε χαρακτηριστικά. Δε θεωρώ τόλμη το να μιλήσει κάποιος όταν δέχεται μια κακοποιητική συμπεριφορά, είναι χρέος μας. Γιατί να είναι κάτι που θα κρύψεις αν σου έχει συμβεί;.. Μου έχει συμβεί κακοποιητική συμπεριφορά. Δε φοβήθηκα να το μοιραστώ απλά, όταν το μοιράστηκα, οι άνθρωποι που το μοιράστηκα έκαναν σαν να μη συνέβη.

Σαν να μην έγινε τίποτα. Αυτό που μου συνέβη δεν ήταν μέσα στον χώρο και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής δε μου έχει συμβεί κάτι, αυτό ήταν στην προσωπική μου ζωή. Δε ξέρω αν αφήνουμε κάτι στο παρελθόν απλά αποδεχόμαστε ότι κάποια πράγματα είναι κομμάτι μας. Αποδέχομαι ότι αυτό είναι κομμάτι μου, είναι βίωμά μου… Δε νιώθω πλέον τόσο ανοιχτή την πληγή όσο παλιά, ούτε ξυπνάω με εφιάλτες ότι κάποιος με χτυπάει.

Γεννήθηκα στην Τασκένδη και έζησα τα πρώτα μου χρόνια εκεί, εδώ ήρθα στα 7 μου χρόνια και με αντιμετώπιζαν ως το «ρωσσάκι». Επειδή είχαμε σαν συνήθεια να τρώμε σούπα και να πίνουμε τσάι κάθε μέρα, θυμάμαι πως κάποια στιγμή γειτόνισσες ρώτησαν τη μητέρα μου αν τα παιδιά της ήμασταν άρρωστα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Στον Χριστόφορο δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη!» - Ο πραγματικός λόγος πίσω από το ναι του Μουρατίδη στο Maestro

Μοιάζει πολύ με τη νέα μούσα του Παπακαλιάτη - Μια κούκλα η αδερφή της Κλέλιας Ανδριολάτου