Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στο αποψινό (11/11) επεισόδιο του Μαίρη Μαίρη Μαίρη, η Μαίρη δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχει χωρίσει με τον Γιάννη και εξακολουθεί να φέρεται άσχημα. Και η Μαίρη όμως φοβάται πως έχει βαρετή ερωτική ζωή με τον άντρα της.

Τι θα δούμε σήμερα (11/11) στο Μαίρη Μαίρη Μαίρη

Η Μαίρη (Νίκη Λάμη) δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Γιάννη, ειδικά όταν εκείνος βρίσκεται ακόμα στο γραφείο. Εννοείται όμως ότι δεν το παραδέχεται. Την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και την γκρίνια της την πληρώνει η Μπέτυ. Στο μεταξύ η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) συνεχίζει τις προσπάθειες να ξεσηκώσει λίγο τη βαλτωμένη ερωτική ζωή με τον Γιώργο. Ακούει τις συμβουλές της Μιμίκας και αποφασίζει να του εκμυστηρευτεί τις φαντασιώσεις της. Λίγο αργότερα θα προσπαθήσει μαζί με τον άντρα της να ανταποκριθούν στο φουλ πρόγραμμα του γιου τους (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός για τον ρόλο της στη σειρά).

Η Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) συνεχίζει την απαιτητική δίαιτα που της έχει ορίσει η διακεκριμένη διαιτολόγος Ερατώ Μπαλομένου (Μαρία Καβογιάννη) αλλά η πεθερά της κάνει τα πάντα για να αποτύχει. Στο μεταξύ πεινάει συνέχεια. Η διαιτολόγος Ερατώ Μπαλομένου της έχει κόψει σχεδόν τα πάντα. Η Μαίρη έχει φτάσει στα όριά της και το επόμενο που έρχεται είναι η ρήξη.

Ο λόγος που άλλαξε μέρα το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και η απάντηση του Μιχάλη Ρέππα

Η σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη που αποτελεί δημιούργημα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα προβάλλεται πλέον από το Mega κάθε Παρασκευή στις 21:00. (Διαβάστε εδώ τα σχόλια στο twitter για τις επικές ατάκες της Πηνελόπης Πιτσούλη).

Ο Μιχάλης Ρέππας βρέθηκε στο θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη» όπου ανεβαίνει η παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου», την οποία έχει σκηνοθετήσει μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου με τον οποίο έχουν σημειώσει τεράστιες επιτυχίες. Εκεί οι δημοσιογράφοι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές τον ρώτησαν γιατί άλλαξε μέρα το σήριαλ «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αν και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, λόγω του σεναρίου, της πλοκής και του καστ των ηθοποιών.

Ο δημιουργός της σειράς, Μιχάλης Ρέππας, δεν έδειξε να προβληματίζεται από την αλλαγή ημέρας και πολύ χαλαρά αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης!

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά, γιατί το λες αυτό; Δεν έγινε καμία αλλαγή, απλώς έφυγε από το Σάββατο. Θα είναι δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή γιατί το τηλεοπτικό κοινό του φαινόταν λίγο».

«Γράφαμε κάτι μικρά 30λεπτα, όπως ήταν παλιά αυτά που κάναμε, οι Τρεις Χάριτες, το Δις Εξαμαρτείν… Και ξαφνικά είπαν οι υπεύθυνοι του καναλιού ότι “δεν πάει αυτό το πράγμα γιατί με το που παίρνει την ανηφόρα, φεύγετε εσείς, τελειώνει το σίριαλ”», δήλωσε ο Ρέππας.
Στη συνέχεια εξήγησε: «Το κοινό έχει μάθει σε μεγαλύτερα επεισόδια. Οι υπεύθυνοι του καναλιού είπαν πως από την ΄ώρα που παίρνει την ανηφόρα το σήριαλ τελειώνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ένα κορίτσι που...» - Η Νίκη Λάμη αποκαλύπτει για τον ρόλο της στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" πριν την πρεμιέρα

«Δεν συναντιόμαστε» - Η αλήθεια για την σχέση της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη πίσω από τις κάμερες