Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Καβογιάννη είναι μια πολύ αγαπημένη ηθοποιός, την οποία και έχουμε δει σε πολλά πετυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια αλλά και σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις.

Το ταλέντο της είναι μεγάλο και αδιαμφισβήτητο, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν για εκείνη είναι, πως στα πρώτα της χρόνια δεν ονειρευόταν την καριέρα της ηθοποιού με τις σπουδές της να είναι εντελώς διαφορετικές.

Οι σπουδές της Μαρίας Καβογιάννη

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Καβογιάννη σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Παιδαγωγικά στην Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και εργάστηκε πολλά χρόνια ως εκπαιδευτικός. Στη συνέχεια της ζωής της φοίτησε και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1986 (δείτε την κούκλα κόρη της).

Μαρία Καβογιάννη

Ο σύζυγος της ηθοποιού

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη εδώ και πάνω από 30 χρόνια με τον Πέτρο Δριτσώνα και έχει μία κόρη την Αντέλλα (Αδελαϊδα) η οποία γεννήθηκε το 1995 (δείτε τη εδώ).

Ο Πέτρος όπως και η Μαρία είχε τελειώσει την ΑΣΟΕ και συνέχιζε στην Παιδαγωγική . Εκεί έγινε η γνωριμία τους. Εκείνος εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου αλλά μπήκε και στην σχολή Καλών Τεχνών. Ο ίδιος εργάζεται ως γλύπτης. Η Αντέλλα είναι 27 ετών. Η Μαρία ομολογοεί ότι μεγάλωσε μαζί με την κόρη της με την οποία όπως λέει είναι φίλες και λένε τα πάντα μεταξύ τους. Νονά της Αντέλλας είναι η Καίτη Κωνσταντίνου, επιστήθια φίλη της Μαρίας η οποία μένει «δυο βήματα πιο κάτω».

Η ίδια έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν έχουμε δει ποτέ φωτογραφία του συζύγου της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Προσπάθησα να μην προσβάλλω, να μη σοκάρω!» - H εξομολόγηση του Παπακαλιάτη για την σκηνή του ξυλοδαρμού με την Μαρία Καβογιάννη

Maestro: «Είχα πάρα πολύ άγχος» - Η δήλωση του Παπακαλιάτη για την σοκαριστική σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη