Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 27/10 στην εκπομπή Στούντιο 4 κάνοντας πλήθος δηλώσεων για τη ζωή της αλλά και την πολύ πετυχημένη καριέρα, που μέχρι σήμερα έχει κάνει.

Η ηθοποιός έχει καταπλήξει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Maestro'' μέσα από έναν ιδιαίτερο - δραματικό ρόλο (δείτε εδώ την αποθέωση της από το κοινό). Όπως αποκάλυψε και η ίδια αγαπάει εξίσου του κωμικούς και τους δραματικούς ρόλους, απλώς φοβόταν να κάνει αυτούς τους πιο στενάχωρους, όπως καλή ώρα κάνει τώρα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννη για τους δραματικούς ρόλους

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή να κάνω δραματικό ρόλο. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον “Κόκκινο κύκλο” Κοκκινόπουλου. Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν ότι η φωνή μου μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό.

Είχα όμως πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν για να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και κάτι δραματικά. Εγώ περνάω καλά και στα δυο. Έχουν άμεση σχέση».

H εξομολόγηση του Παπακαλιάτη για την σκηνή του ξυλοδαρμού με την Μαρία Καβογιάννη στο Maestro

Πλήθος μηνυμάτων και σχολίων κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το βράδυ της Πέμπτης 21/10 με αφορμή το συγκλονιστικό δεύτερο επεισόδιο (το οποίο σάρωσε για ακόμη μία φορά σε νούμερα), της καθηλωτικής σειράς Maestro, για την σκηνή του ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιώργου Μπένου (δείτε εδώ τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού), οι οποίοι είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην σειρά.

Οι ερμηνείες των ηθοποιών αποθεώθηκαν, όπως και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης (δείτε εδώ τα συγκλονιστικά σχόλια στο Twitter και τις αντιδράσεις των χρηστών), και με αφορμή τα όσα είδαμε ο σεναριογράφος στα podcast που ανεβαίνουν μετά από κάθε επεισόδιο, αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη σκηνή αποκαλύπτοντας πως και για τον ίδιο ήταν πολύ δύσκολο μιας και πρώτη φορά στην καριέρα του πραγματεύεται αυτό το λεπτό ζήτημα.

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα κακά που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο, για εμένα, από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο, γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα, και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Maestro

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν, και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος για αυτή τη σκηνή. Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει» είπε χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαρία Καβογιάννη: Δεν είναι μόνο ηθοποιός! Τι σπούδασε και εξασκούσε για 7 χρόνια πριν μπει στη ζωή της η υποκριτική

Σπάνια φωτογραφία: Η 27χρονη μελαχρινή κούκλα κόρη της Μαρίας Καβογιάννη