Από Ελένη Μήτση

Γεννητούρια και χαρές έχει γεμίσει η ελληνική showbiz με την κόρη του Μιχάλη Σαράντη και της Μαίρης Μηνά να έρχεται στον κόσμο λίγο μετά τη γέννα γνωστής Ελληνίδας ραδιοφωνικής παραγωγού.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τον ηθοποιό και πατέρα πλέον να κάνει την πρώτη ανάρτηση με το παιδί του την Πέμπτη 22/9 από το μαιευτήριο. Ο ηθοποιός συνόδευσε τη δημοσίευση με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο ευχαριστώντας τις γυναίκες της ζωής του για τη χαρά, που του έχουν προκαλέσει.

Η πρώτη ανάρτηση του Μιχάλη Σαράντη με τη κόρη του

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή..

Καμάρι μου
Παιδί μου
Κούκλα μου
Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου.
Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου.

Μαίρη μου
Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα,
καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες!

Επιτέλους,χαρά!».

Το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Ο Μιχάλης Σαράντης συμμετέχει φέτος στην νέα σειρά του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ, «Τα Νούμερα», η οποία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο και άλλαξε τη ζωή του.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης με την Μαίρη Μηνά να βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξετρελαμένος με τον ερχομό της κορούλας του - Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη

Πρωταγωνιστούσε σε αγαπημένη σειρά του ALPHA - Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του Μιχάλη Σαράντη από τον «Παράδεισο»