Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο Μιχάλης Σαράντης να πρόλαβε να εμφανιστεί μόλις σε ένα επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» καθώς ο χαρακτήρας του δολοφονήθηκε, ωστόσο έκανε μεγάλη αίσθηση στο κοινό ως «Αριστείδης».

Να θυμίσουμε βέβαια πως τη φετινή σεζόν, ο αγαπημένος ηθοποιός, πέρα από τον «Παράδεισο», συμμετέχει και στη σειρά «Τα Νούμερα» της ΕΡΤ (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του twitter για το πρώτο επεισόδιο).

Η προσωπική ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει στα επαγγελματικά του, ο Μιχάλης Σαράντης διανύει και μία υπέροχη περίοδο στην προσωπική του ζωή. Εδώ και αρκετό καιρό, ο Μιχάλης Σαράντης βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Μηνά, την ηθοποιό που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την «Αγγελική» στην ομώνυμη σειρά του ALPHA.

«Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου, Όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη, γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη, δεν ξέρεις από που σου ΄ρχεται. Τρως το χαστούκι και λες πωω τι μάτια είναι αυτά», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μιχάλης Σαράντης.

Μαίρη Μηνά Μιχάλης Σαράντης

Πριν από κάποιους μήνες, έγινε γνωστό για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά θα γίνουν γονείς. Βέβαια κανένας από τους δύο δεν είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη, μέχρι την περασμένη Παρασκευή (16/9), όταν ο Μιχάλης Σαράντης παραδέχθηκε στον αέρα του Στούντιο 4 πως θα γίνει μπαμπάς.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης με την Μαίρη Μηνά να βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια αλλά παντρεύτηκαν πρόσφατα - Αυτή είναι η σύζυγος του Γεωργακόπουλου από τον «Παράδεισο»

Τι κρύβει πίσω από το χαμόγελό του - Η τραγική ιστορία του Χρήστου Πλαΐνη από τον Παράδεισο των Κυριών