Από Πέννυ Μαστοράκου

Πολλά γεννητούρια έχουμε αυτές τις μέρες καθώς μετά την Λάουρα Νάργες, έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 22/9 πως γέννησε και η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Μηνά. Η γλυκιά μανούλα μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλης Σαράντης, έγιναν γονείς την Τετάρτη 211/9 για πρώτη φορά και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Μαίρης Μηνά και του Μιχάλη Σαράντη

Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους, 3.300 γρ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Breakfast@star. Ο ηθοποιός νωρίτερα αυτό το διάστημα είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, λέγοντας: «Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς…Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς».

Η προσωπική ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Μπορεί ο Μιχάλης Σαράντης να πρόλαβε να εμφανιστεί μόλις σε ένα επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών» καθώς ο χαρακτήρας του δολοφονήθηκε, ωστόσο έκανε μεγάλη αίσθηση στο κοινό ως «Αριστείδης».

Να θυμίσουμε βέβαια πως τη φετινή σεζόν, ο αγαπημένος ηθοποιός, πέρα από τον «Παράδεισο», συμμετέχει και στη σειρά «Τα Νούμερα» της ΕΡΤ (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του twitter για το πρώτο επεισόδιο).

Πέρα από τις μεγάλες επιτυχίες που σημειώνει στα επαγγελματικά του, ο Μιχάλης Σαράντης διανύει και μία υπέροχη περίοδο στην προσωπική του ζωή. Εδώ και αρκετό καιρό, ο Μιχάλης Σαράντης βρίσκεται σε σχέση με την Μαίρη Μηνά, την ηθοποιό που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την «Αγγελική» στην ομώνυμη σειρά του ALPHA.

«Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου, Όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη, γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη, δεν ξέρεις από που σου ΄ρχεται. Τρως το χαστούκι και λες πωω τι μάτια είναι αυτά», είχε πει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μιχάλης Σαράντης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχουν αλλάξει τα πάντα...» - Το τραγικό περιστατικό που άλλαξε τη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Το αποκάλυψε στον "αέρα" της ΕΡΤ - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο...