Από Ελένη Μήτση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες ο Άκης Πετρετζίκης, αφού η πολύ ευχάριστη είδηση για τη γέννηση της κορούλας του έχει κατακλύσει τα media.

Ο αγαπημένος σεφ και πολύ τρυφερός μπαμπάς είναι συνεχώς στο πλάι της όμορφης οικογένειας, που έχει δημιουργήσει, με το μαιευτήριο να είναι συνεχής προορισμός του. Έτσι λοιπόν, η κάμερα του Breakfast at star εξασφάλισε τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός, οι οποίες και προβλήθηκαν την Τετάρτη 21/9.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Πετρετζίκη για τη γέννηση της κόρης του

«Περιμένει ο μικρός στο σπίτι, δε μπορούμε να μιλήσουμε! Ευχαριστώ πολύ! Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε πολύ».

Συγκίνηση στον άερα του Καλύτερα Δε Γίνεται για την Ναταλία Γερμανού λόγω του μωρού του Άκη

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 17/9 ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης του. Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός έφτασε στα αυτιά της Ναταλίας Γερμανού, η οποία μίλησε γι' αυτό στην εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται και έστειλε τις ευχές της.

Φάνηκε, μάλιστα, να συγκινείται με τα λόγια του διάσημου σεφ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος, αφού η οικογένειά του μεγάλωσε.

«Να σας ζήσει η κοράκλα σας, να είναι γερή, τυχερή, με όλη μας την αγάπη από το Καλύτερα δε Γίνεται, σας ευχόμαστε, ό,τι καλύτερο, να τη χαρείτε και να είναι το πιο τυχερό κοριτσάκι του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το είπα εγώ πρώτος για να μην...» - Τα πρώτα λόγια του Άκη Πετρετζίκη για την εγκυμοσύνη της συζύγου του

Ό,τι πιο γλυκό: Η νεογέννητη κόρη του κοιμάται στην αγκαλιά του - Το βίντεο του Άκη Πετρετζίκη μέσα από το μαιευτήριο