Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, με την υπογραφή του Φοίβου Δεληβοριά, «Τα Νούμερα», έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής (16/9) και η απήχηση που είχε στο κοινό φάνηκε ήδη από το πρώτο επεισόδιο. Το Twitter παρακολούθησε με προσοχή τις επικές σκηνές και ξετρελάθηκε με το έξυπνο χιούμορ της σειράς.

Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν απολαυστικό, ενώ το κοινό αναγνώρισε πως πρόκειται για μία πολύ ξεχωριστή προσπάθεια στην κωμωδία (δείτε εδώ ποια πρόσωπα θα κάνουν guest στη σειρά). Το μόνο σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον για τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς είναι μεγάλο και το κοινό θα περιμένει πώς και πώς το επόμενο βράδυ της Παρασκευής!

Τα σχόλια του Twitter για τα «Νούμερα»

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι η πρώτη καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά στη «Νέα Μάντρα». Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) όμως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, που κάμπτονται όταν ο Φοίβος του υπόσχεται ότι θα γράψει τη συνέχεια του επιτυχημένου του παιδικού τραγουδιού, το «Κροκοδειλάκι νούμερο 2».

Όλα όμως μέχρι την πολυπόθητη πρεμιέρα πάνε στραβά: ο Φοίβος δεν βρίσκει κανένα κοινό μουσικά με τη Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) , ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) παθαίνει μια μανία με τον ηλεκτρονικό τζόγο και πιστεύει πως η Μποφίλιου του...φέρνει γκίνια και ο Νώντας -ένας πρώην σύντροφος της Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη)- κανονίζει μάχη με τον Ζερόμ (Ζερόμ Καλουτά) για τα μάτια της, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Τα πράγματα όμως γίνονται πραγματικά ανησυχητικά, όταν η Νατάσσα , λόγω ενός tweet της βρίσκεται στη...φυλακή. Θα γίνει τελικά η πρεμιέρα; Και πώς θα συντελέσουν σ’ αυτό ο Πάνος Μουζουράκης, η Φαίη Σκορδά, ο Πάνος Σουρούνης, ο Ντίσνεϊ και ο ...Καρλ Μαρξ;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φλόγα και άνεμος: Πρεμιέρα για τη σειρά της ΕΡΤ (17/9) - Ο έρωτας του Παπανδρέου και της Κυβέλης ζωντανεύει

Γη της Ελιάς: Φωτογραφίες και περιλήψεις από τα επεισόδια της εβδομάδας (19-25/9)