Από Ελένη Μήτση

Μετά από 9 μήνες αναμονής η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν γονείς. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το instagram του τραγουδιστή, ο οποίος την Τετάρτη 21/9 δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το μαιευτήριο.

Με λίγα αλλά πολύ συγκινητικά λόγια ο νέος μπαμπάς ευχαρίστησε τη γυναίκα του για το δώρο, που του έκανε φέροντας στο κόσμο, το πρώτο τους παιδί, το αγοράκι τους.

Να τονίσουμε εδώ πως το ζευγάρι ήταν προετοιμασμένο για το γεγονός, αφού ο Χρήστος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως περίμεναν το νέο μέλος από μέρα σε μέρα.

Η πρώτη ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάι μετά τη γέννηση του γιου του

«Καλωσήρθες αντράκο μου! Λάουρα, σ’ ευχαριστώ, σ’ αγαπάω».

Λάουρα γέννησε

Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους Νάργες και Σαντικάι

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ, οι οποίοι πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, που είναι αγοράκι.

Η Λάουρα μάλιστα στις 8/8 γιόρτασε τα γενέθλια της και ο νεαρός τραγουδιστής της ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι-έκπληξη, με την ίδια λίγο αργότερα να δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες στο Instagram (δείτε τες εδώ).

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης είχε γράψει χαρακτηριστικά: «32. So this is what happened last night. Φέτος - για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα - δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτη. Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας! Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους) δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα! Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως.

Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια. Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς! Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα. Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη. Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα. @xristos.santikai σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!».

Φυσικά, ένα από αυτά τα σχόλια ήταν του Χρήστου Σαντικάι: «Ζωή μου σ’ αγαπάω πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα». Μάλιστα, στο σχόλιο αυτό απάντησε η μητέρα της Λάουρα, η οποία αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα ονομάσει τον γιο του, Αλέξανδρο.

1o παιδί Λάουρα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες...» - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες

Το ανακοίνωσαν στο Happy Day - Κάνουν σύμφωνο συμβίωσης Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι