Από TV24 Team

Η Φανή μπήκε στη Γη της Ελιάς πολύ δυναμικά. Από την πρώτη εμφάνισή της έδειξε πως είναι πολύ αυστηρή στο θέμα του παιδιού της και δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν να επηρεάσει την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Η στάση της αλλάζει όταν γνωρίζει τον Ισίδωρο καθώς βλέπει έναν άνθρωπο ευγενικό που ενδιαφέρεται πραγματικά να γνωρίσει την εγγονή του. Σε κάθε περίπτωση όμως κρατά τις αποστάσεις της. Η μικρή Αγγελική από την άλλη έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο τον Ισίδωρο όσο και τον Μάνο, οι οποίοι έχουν ξετρελαθεί με την εξυπνάδα και την ομορφιά της (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν).

Ο θάνατος της Φανής στη Γη της Ελιάς

Η μοίρα ωστόσο ετοιμάζεται να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι για τη Φανή. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται την Αθήνα προκειμένου να δουν την Αγγελική. Όταν φτάνουν, η Φανή βρίσκεται στη δουλειά και έτσι την περιμένουν στο σπίτι της μαζί με τη μικρή.

Γη της Ελιάς Αγγελική

Επιστρέφοντας από το γραφείο ωστόσο η Φανή θα έχει ένα τραγικό δυστύχημα. Θα ανοίξει το κινητό της για να δει ένα μήνυμα και κάπως έτσι θα τρακάρει και θα χάσει τη ζωή της. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος καταρρακώνονται και θέλουν να δουν τι θα κάνουν με το μέλλον της Αγγελικής.

Ο Ισίδωρος φέρνει ειδικό ψυχολόγο για το παιδί προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρα του, ενώ μαζί με τον Μάνο, επιδιώκει να πείσει την Αντιγόνη να φέρουν το παιδί στη Μάνη και να το βάλει και πάλι στη ζωή της.

Ο Μάνος από τη μεριά του, έχει ήδη ξετρελαθεί με την ανιψιά του και σε συνδυασμό με την επιθυμία του να κάνει ένα παιδάκι, θέλει οπωσδήποτε να φέρει το παιδί στη Μάνη και για να ζήσει μαζί με την βιολογική οικογένειά του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Η Αρετή αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα

Ζευγάρι και στη ζωή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια