Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

Η απάντηση του Διονύση Παπανδρέου για τη σχέση του με την Ιφιγένεια Τζόλα

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή τους στο περιοδικό YOU

Τελείωσαν τα βάσανα της Βασιλικής με τον Φίλιππο;

Ιφιγένεια: Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρίες μπορεί να προκύψουν, άλλωστε είναι ένα ζευγάρι που μέχρι τώρα δεν τους έχουν πάει ήρεμα και εύκολα τα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι μπορούν να ξεπεράσουν ό,τι εμφανιστεί.

Διονύσης: Κάθε εμπόδιο για καλό, που λένε.

Η Βασιλική θα μονιάσει με την μαμά και τον αδερφό της;

Ι: Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Κάποιοι άνθρωποι, όταν έχουν πάρει μία απόφαση για το πώς θέλουν να συμπεριφέρονται, αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει εύκολα. Εσύ τι λες, αλλάζει ο άνθρωπος;

Δ: Δύσκολα, είναι η αλήθεια.

Σας έχει βασανίσει κάποια τοξική σχέση στη ζωή σας;

Δ: Όχι, νομίζω πως καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις. Σίγουρα έχω βιώσει τα πρώτα στάδια μίας τοξικής σχέσης και νομίζω ότι εκεί είναι που πρέπει να αποχωρήσεις ειρηνικά.

Ι: Συμφωνώ, μπορεί κάποιες σχέσεις ανθρώπων να μην ταιριάζουν, αλλά καταλαβαίνεις πότε πρέπει να φύγεις και πότε όχι.

Γη της Ελιάς Τζόλα Παπανδρέου

Οι ερωτικές σκηνές σάς έχουν φέρει ποτέ σε αμηχανία;

Δ: Όχι, με την Ιφιγένεια νιώθω ότι έχω μία εξαιρετική χημεία, είναι όλο σαν χορογραφία. Δεν ντρέπομαι και δεν νιώθω σφιγμένος.

Ι: Ναι, κι εγώ νιώθω ασφάλεια μαζί του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Υποχείριο του Δημοσθένη ο Στάθης - Οι τραγικές ώρες που τον περιμένουν

Γη της Ελιάς: Ο Πότης πιάνει στα πράσα Αθηνά και Ιάκωβο