Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολλά και συγκλονιστικά έχουν να συμβούν μέχρι το μεγάλο φινάλε της Γης της Ελιάς, που θα δούμε στο τέλος Ιουνίου. Δραματικές αλλά και ευχάριστες στιγμές που θα καθορίσουν τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα θα κλείσουν και ιστορίες που είδαμε σ’ αυτή την σεζόν.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η σχέση του Στέφανου και της Μυρτάλης αποτελεί οριστικό παρελθόν. Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε ότι ο Στέφανος τα ξαναβρήκε με την Ελένη και μάλιστα οι δυο τους σκέφτονται να φύγουν μαζί στην Ισπανία. Μάλιστα σύντομα θα αποφασίσει να τα ξαναβρεί τόσο με τον πατέρα όσο και με την Βασιλική, αφήνοντας την Αρετή να «βράζει» στο ζουμί της, με μόνο στήριγμα την Ασπασία (δείτε εδώ ποια ηθοποιός θα την υποδυθεί).

Κάπως έτσι ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή της Μυρτάλης και θα απασχολήσει πάρα πολύ (δείτε εδώ ποιος θα είναι).

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο Γη της Ελιάς

Οπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματος Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη, αυτή του Δημήτρη και αυτή του Ανέστη. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος θα αφήσει οριστικά τη Μάνη, με την Αθηνά να καταρρακώνεται από αυτό τον χωρισμό.

Στο μέτωπο των Καπερνάρων, η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη, αναλαμβάνει να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρεί η Αρετή με τον Στάθη. Μάλιστα πιάνει τον Στάθη και του λέει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά φυσικά αυτός είναι ανένδοτος. Ομως η Αρετή ρίχνει τα δίχτυα της και στον Θανάση, τον πρώην της Αναστασίας.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Tivi Σίριαλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού, το φινάλε της πρώτης σεζόν θα γραφτεί με έναν πολυαναμενόμενο γάμο, αυτόν της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει τον θρησκευτικό του γάμο στη Μάνη όπως τον είχαν ονειρευτεί. Ο αυλαία για φέτος πέφτει με τον λαμπερό τους γάμο και με καλεσμένη όλη την Αρεόπολη. Φυσικά μαζί με τον γάμο τους θα κάνουν και τη βάφτιση της μικρής Στέλλας.

Γη της Ελιάς Φίλιππος Βασιλική

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Ευτυχία χάνει το μωρό εξαιτίας του Ανέστη

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Θανάσιμος κίνδυνος για Μαργαρίτα και Αλέξη