Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (7/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Μάνος επισκέπτεται μαζί με τον Ισίδωρο την Φανή και γνωρίζει για πρώτη φορά την ανιψιά του.

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου στη Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που καταρρακώνει τη Μαργαρίτα. Ο Πότης ξεκινά το περπάτημα στο βουνό παρέα με τον Λεωνίδα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει τρόπο ζωής και να προλάβει το ζάχαρο. Ο Άρης διεκδικεί επίμονα την Ευτυχία, αναγκάζοντάς την να του πει ότι περιμένει το παιδί του Αποστόλη και πως δεν θέλει να μπει σε σχέση.

Η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια ευκαιρία στην Αρετή, αλλά αυτός είναι ανένδοτος (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας για το έμφραγμα που θα πάθει). Ο Ανέστης βάζει τον Δημήτρη στη διακίνηση ναρκωτικών, πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος πηγαίνουν στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμαστούν για τη βράβευση του ελαιόλαδού τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Φανή και, ύστερα από επιμονή της Αγγελικής, ο Ισίδωρος και ο Μάνος πηγαίνουν στο σπίτι της για φαγητό.

Αποκλειστικό: Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηνά - Καταρρέει στο σπίτι της

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, στη Γη της Ελιάς, η Αθηνά με τον Ιάκωβο, πάντα κρυφά απ’ όλους, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, γεμάτοι ωστόσο φόβο για να μην τους ανακαλύψουν. Περισσότερο δε η Αθηνά, η οποία εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τον άγριο εκβιασμό του Δημήτρη. Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα πάνε καλά όπως ήθελαν και μια ανατροπή στη ζωή του Ιάκωβου θα τον φέρει σε μεγάλο αδιέξοδο...

Η κατάσταση ωστόσο κάποια στιγμή ξεφεύγει και ο Ιάκωβος αισθάνεται πολύ άσχημα κυρίως απέναντι στην Αθηνά, που κατά κάποιο τρόπο την παρέσυρε σ’ αυτή τη σχέση. Δεν είναι αυτό όμως που θα απομακρύνει τον Ιάκωβο από την Αθηνά, αφού τα αισθήματά του είναι τόσο δυνατά που δεν θα υπολόγιζε τίποτα.

Γη της Ελιάς Αθηνά Ιάκωβος χωρισμός

Κάτι άλλο πιο σοβαρό τον αναγκάζει να φύγει και να εγκαταλείψει την Αθηνά. Οπως θα δούμε αργότερα, ο Ιάκωβος πρέπει πάση θυσία να φύγει από τη Μάνη και την Ελλάδα και να πάει πίσω στην Ισπανία. Αυτό το γεγονός θα τσακίσει την Αθηνά, που γι’ αρκετό καιρό θα αισθάνεται προδομένη, μέχρι τη στιγμή όμως που ο Ιάκωβος θα της αποκαλύψει την αλήθεια της φυγής του.

Η Αθηνά δεν θα μπορέσει εύκολα να ξεπεράσει αυτόν τον χωρισμό και θα κλειστεί τελείως στον εαυτό της. Αυτή η κατάσταση μάλιστα θα λυγίσει την Αναστασία, η οποία θα έρθει και πάλι κοντά με την... κυρά της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έλενα Χριστόφη - αποκλειστικό: «Η Αναστασία θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν πεθάνει ο...»

Άντζελα Γκερέκου: Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία της από τα backstage της Γης της Ελιάς