Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (15/6) επεισόδιο της Γης της Ελιάς μιας και η Αρετή προκειμένου να αποτρέψει τον Στέφανη από το να πάει στην Ισπανία, προσποιείται ότι παθαίνει έμφραγμα (δείτε εδώ τι θα γίνει όταν ο γιός της ανακαλύψει την αλήθεια).

Τι θα δούμε σήμερα (15/6) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 216

Ο Πότης δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί αυτό που είδε και δυσκολεύεται πολύ να μην αποκαλύψει σε όλους την κρυφή σχέση της Αθηνάς με τον Ιάκωβο. Η Μαρίνα αρχίζει να ανεβαίνει στα μάτια του Ισίδωρου. Μια αμήχανη συνάντηση της Ιουλίας και του Γιώργου με τον Στάθη, στην ταβέρνα, τους φέρνει για μία ακόμη φορά σε δύσκολη θέση.

Ο Λεωνίδας παίρνει προαγωγή και γίνεται επιστάτης στον ελαιώνα, ενώ ο Δημήτρης υποβιβάζεται. Η μόρφωση της Αλκμήνης κομπλάρει τον Πότη, ο οποίος στρώνεται και πάλι στο διάβασμα για να την εντυπωσιάσει. Η μετανάστευση του Στέφανου οδηγεί την Αρετή στο απροχώρητο και αποφασίζει να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα, για να τον κρατήσει δίπλα της. Η εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης έχει ανοδική πορεία και, για πρώτη φορά, οι δύο γυναίκες μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Η Βασιλική με τον Φίλιππο συνεχίζουν τις βόλτες στη Ρόδο και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Υποχείριο του Δημοσθένη ο Στάθης - Οι τραγικές ώρες που τον περιμένουν

Η εμφάνιση του Δημοσθένη στη Γη της Ελιάς έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα. Ήδη βλέπουμε έναν σκοτεινό άνθρωπο, ο οποίος έρχεται στη Μάνη με πολύ σκοτεινούς σκοπούς. Φέρεται άσχημα στη σύζυγό του και κινεί τα νήματα στο κύκλωμα.

Όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει έχει σκοπό να κατέβει για Δήμαρχος απέναντι στον Ισίδωρο ενώ έχει ζητήσει ήδη από τον Στάθη να τον στηρίξει στον αγώνα του αυτό.

Γη της Ελιάς Δημοσθένης Στάθης

Ο Στάθης στηρίζει τον ξάδερφό του και μάλιστα, εν καιρώ ο Δημοσθένης για να τον «βοηθήσει» οικονομικά θα του προτείνει να αναλάβει ένα κομμάτι από τα κτήματά του. Ο Στάθης που έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη δέχεται αμέσως.

Σύντομα ωστόσο ο Δημοσθένβης θα ξεκινήσει να του ζητάει όλο και μεγαλύτερα οικονομικά αναταλλάγματα, φτάνοντας σιγά σιγά τον Στάθη στο έλεός του. Κάπως έτσι, ο Καπερνάρος θα αναγκαστεί να υπακούει στις εντολές του Δημοσθένη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ζευγάρι και στη ζωή η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου; Όλη η αλήθεια

Γη της Ελιάς: Σοκαρισμένη η Ισμήνη - Μαθαίνει το μυστικό του Κωνσταντίνου και συγκλονίζεται