Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το σχόλιο που έκανε κατά του Δημήτρη Παπανώτα η Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε εδώ τι είπε), θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Τετάρτης (29/6) η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ξεκαθάρισε πως όταν εκείνη είχε πρόβλημα με κάποιον το έλυνε off camera.

Η τοποθέτηση της Καινούργιου για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Την πάτησε η Ιωάννα γιατί είναι το ίδιο που είχε γίνει παλιά και με εμάς. Λέει δεν το έχω δει το απόσπασμα, αλλά μου μετέφεραν. Αχ βρε Ιωάννα μου την έχω πατήσει κι εγώ έτσι στο παρελθόν και πια το έχω σταματήσει αυτό το… χόμπι. Πρέπει να το δεις γιατί στα μεταφέρουν αλλιώς».

«Όλα δεν λύνονται με απάντηση μέσα από τις εκπομπές. Εγώ τουλάχιστον με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν κάτι λέγαμε και με την Σταματίνα και με την Μαίρη Παλιαλέξη και με τον Δημήτρη Παπανώτα και με τον Θέμη Μάλλη, παίρναμε τηλέφωνο και το λύναμε. Δεν ξεκατινιαζόμασταν στον αέρα».

«Της τα μεταφέρουν νομίζω λάθος της Ιωάννας», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση...»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς και για τις σπόντες που πετάει συχνά μέσα από την εκπομπή της για τον ΣΚΑΪ.

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους για το Love it - Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της