Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το μεσημέρι της Τρίτης (28/6), η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να σχολιάσει τη στάση που κρατάει ο Δημήτρης Παπανώτας για πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε για την ηλικία της Μαρίας Σολωμού (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτη η τοποθέτηση. Τον Δημήτρη Παπανώτα δεν τον ξέρω πώς είναι ως άνθρωπος, τηλεοπτικά παρακολουθώντας τον και πριν ασχοληθώ εγώ με την τηλεόραση, γιατί ο άνθρωπος είναι πολλά χρόνια σε αυτό το οποίο κάνει… Μου κάνει εντύπωση, όμως, οι θέσεις του για διαφορετικούς ανθρώπους -μέσα σε αυτούς βάζω και εμένα, άρα δεν εκπλήσσομαι που έχει πει κάτι για την Μαρία Σολωμού- είναι ακραίες και κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες. Κάπου να υπάρχει ένα όριο.

Ιωάννα Μαλέσκου Δημήτρης Παπανώτας

Νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, θεωρώντας ότι από το βήμα που τους δίνεται, ακριβώς επειδή έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας, γίνεται κατάχρηση. Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και για τον Παπανώτα ισχύει αυτό και για μένα και για σένα και για όλους.

Έρχεται κάποια στιγμή που όταν ένας άνθρωπος επαναλαμβανόμενα λέει και κάνει κάτι και πραγματικά σε προσβάλει, ακόμα και όταν δεν ισχύουν αυτά που λέει για σένα, κάπου λες ώπα, ας μπει ένα όριο. Ας έχουμε λίγο μέτρο, ειδικά εμείς που μιλάμε στην τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η νέα σπόντα για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον καθώς και για τις σπόντες που πετάει συχνά μέσα από την εκπομπή της για τον ΣΚΑΪ.

«Συνεχίζουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου, μέχρι νεωτέρας. Δεν ρίχνουμε σπόντες, αλλά είμαστε σε ένα αντικείμενο που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Έχει ημερομηνία λήξης η τηλεόραση, οπότε χαριτολογώντας, μεταξύ σοβαρού και αστείου λέμε αλήθειες», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας απαντήσω. Ό,τι είναι να γίνει, όταν είναι να γίνει θα ανακοινωθεί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τίτλοι τέλους για το Love it - Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της