Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε η Άννα Κορακάκη για τον εμμονικό που την ακολουθούσε, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μοιραστεί μία αντίστοιχη τρομακτική εμπειρία που είχε όσο ακόμα έμενε στην Κρήτη.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Με αφορμή αυτό έχω κάτι light το οποίο μπορώ να θυμηθώ στην Κρήτη από άνθρωπο που ξεκίνησε μέσα από τα social media και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του μέχρι που έφτασε στο σημείο να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας. Ευτυχώς δεν γνώριζε που μένω γιατί αυτό είναι τραγικό και τραβηγμένο.

Εκεί κατάλαβα πως είχε πλάσει μια εικόνα για εμένα μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα στην εκπομπή που παρουσίαζα, ο οποίος υπέγραφε ως ο άνθρωπός μου. Μάλλον για να το αντιστρέψω ήμουν η γυναίκα της ζωής του. Με βομβάρδιζε και στα social media εκεί μπήκα και εγώ στη διαδικασία, όμως δεν είναι απλό, είναι ένα επαναλαμβανόμενο περιστατικό, γιατί όσο άκακος και να φαίνεται κάποιος, δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι που είναι ικανός να φτάσει.

Αυτό το λέω γιατί εγώ κινήθηκα με όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε. Αστυνομία, τις διαδικασίες αυτές, διαδικτυακά και αυτά τα μέτρα που μπορώ να λάβω και δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτά είναι λεπτές κόκκινες γραμμές», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις νέες τηλεοπτικές εξελίξεις ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ιωάννα Μαλέσκου, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια έχει ερωτηθεί πολλές φορές για το τηλεοπτικό της μέλλον ωστόσο δεν έχει δώσει ποτέ ξεκάθαρη απάντηση.

«Περιμένω εκπλήξεις...Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΙ, που της ανακοίνωσε πως δε θα συνεχίσει την εκπομπή του χρόνου. Η Σπυροπούλου, θα συνεχίσει με το My style rocks για τέταρτη χρονιά. Για το GNTM δε θα δούμε γνωστά ονόματα εκτός της Καγιά και του Καράβα», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν...» - Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή

Ξέσπασε στο Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - «Δεν θέλω να μιλάω για τα Καλλιστεία»