Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Love it έχει μπει σε τελική ευθεία καθώς όπως έχει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου, δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6), έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στα σχόλια που έχει δεχθεί ανά καιρούς στα social media, τα οποία αφορούν την καριέρα της και την εκπομπή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου για το τέλος του Love it

«Για όλους μας δεν ξέρω σε τι βαθμό και με ποιον τρόπο έχουν επηρεάσει. Στο ξεκίνημά μου εμένα για παράδειγμα και τι δεν έχω δει να γράφεται στο twitter. Έχω λογαριασμό, στην αρχή με ένοιαζε τι γραφόταν. Μου τα έστελναν και μου τα έλεγαν όλα. Το να βασίζουν κάποια sites σαν πηγή και περιεχόμενο τα λεγόμενα κάποιων χρηστών -ποιοι είστε εσείς δεν ξέρουμε- καταλάβαινα ότι ήταν κάτι που μετράει.

Μέχρι που αποφάσισα με καμία πηγή μόλυνσης, είτε είναι το twitter, είτε είναι κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί, είτε είναι κάποιοι φτιαχτοί λογαριασμοί από συγκεκριμένους ανθρώπους να μην με κάνουν να ασχολούμαι.

Στέκομαι στο κομμάτι της τοξικότητας. Εμένα αυτό το οποίο με θλίβει είναι όταν βλέπω παρουσιαστές, παρουσιάστριες, ανθρώπους που έχουν και δημόσιο λόγο να επηρεάζεται η απόδοσή τους σε αυτό που κάνουν από το τι έχουν γράψει οι άλλοι. Αλίμονο αν όλοι μας η ζωή προσανατολίζεται από το αν μας αποθεώνουν στο twitter ή αν προσπαθούν να μας αποδομήσουν. Καλό θα είναι για να κλείσουμε τη συζήτηση αυτή είναι πως άλλη πυξίδα πρέπει να έχουμε κι αλλού να βασίζουμε τα βήματά μας. Αυτά… Αν θα κάνω και μία εκπομπή; Θα ‘θελα! Όχι!

Κάτσε εδώ κόβονται άλλες εκπομπές, μην μιλάμε κι εμείς και λέμε πολλά… Να βγάλουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου και να δούμε τον τελικό του Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ούτε Star, ούτε Open - Με αυτό το κανάλι συζητάει η Ιωάννα Μαλέσκου

Το πρωί της Τρίτης (7/6), η εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε... βουτιά στο τηλεοπτικό τοπίο και ένα από τα πρόσωπα που φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα για την επόμενη σεζόν είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως τα δύο κανάλια που την διεκδικούν είναι το Open και το Star. Στο παιχνίδι ωστόσο μπαίνει ένα ακόμα κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γίνει στόχος της ΕΡΤ, η οποία αναζητά μία δυναμική παρουσιάστρια για το ψυχαγωγικό κομμάτι, στο πλαίσιο της ενίσχυσης αυτής της «εμπορικής» στροφής που έχει πάρει το κανάλι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της

«Κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν...» - Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή