Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/5) το Love it της Ιωάννας Μαλέσκου, μιας και η παρουσιάστρια αποφάσισε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της, πότε πρόκειται να προβληθεί η τελευταία εκπομπή φέτος.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλάει για το ταξίδι που κέρδισε η Μπλε ομάδα στο Survivor 5 και κάπως έτσι αποκάλυψε πως σύντομα και η ομάδα του Love it θα φύγει για διακοπές. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε πως πρόκειται για διακοπές χωρίς επιστροφή αφού η παρουσιάστρια δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Αντίστροφη μέτρηση για το Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου

«Σήμερα 30/5... Ξεκινάει ο νέος μήνας! 15 Ιουλίου που θα κλείσει η σεζόν, θα κερδίσει ένα ταξίδι η ομάδα του Love it και θα φύγουμε όλοι μαζί για διακοπές», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Ιωάννας Μαλέσκου

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις έχουμε φέτος όσον αφορά το τέλος των συμβολαίων των παρουσιαστών αλλά και την ανανέωση τους. Ειδικά ο ΣΚΑΙ που φέτος δεν έφτασε το ιδανικό που ήθελε σε νούμερα τηλεθέασης αρκετών προγραμμάτων του θέλει να κάνει ριζικές αλλαγές στο πρόγραμμα του και στο δυναμικό του.

Η Ιωάννα Μαλέσκου συναντήθηκε με ιθύνοντες του ΣΚΑΙ τις προηγούμενες ημέρες. Παρότι ήταν θετικές και οι δυο πλευρές για μια συζήτηση τα αποτελέσματα αυτής δεν ήταν, καθώς πάρθηκε η απόφαση να λήξη η συνεργασία τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως δεν πρόκειται να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη καθώς ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με αρκετά κανάλια, ανάμεσα τους το OPEN, το STAR αλλά και η ΕΡΤ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έφτασε στο σημείο να...» - Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τον stalker της

«Κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν...» - Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή