Από Πέννυ Μαστοράκου

Ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού του Φαλήρου αυτή την σεζόν, είναι αδιαμφησβήτητα το Survivor All Star, το οποίο περιμένει πως και πως ο ΣΚΑΙ να ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ πόσο θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο), αλλά και το My Style Rocks, του οποίοι οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς για να το δούμε με το καλό, στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

Τα δύο πρόσωπα που πολιορκεί ο ΣΚΑΙ από το GNTM

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η πρώτη κρούση για συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας, είχε γίνει στην Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έκανε πάταγο στο GNTM 5, και το κοινό την ζητά διακαώς. Το μοντέλο ζήτησε τα ίδια χρήματα που έπαιρνε και στο άλλο ριάλιτι (δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που πήρε από το Star), και δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν τελικά είπε το ναι.

Το δεύτερο όμως άτομο που πολιορκεί ο ΣΚΑΙ, είναι ο υπερταλαντούχος φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος δεν έχει πει ακόμη αν θα συμμετέχει ή όχι, παρότι ο σταθμός τον επιθυμεί διακαώς.

Τα πρόσωπα που πολιορκεί ο ΣΚΑΙ από το GNTM

Το πρόσωπο που είπε είχε «όχι» στην παρουσίαση

Το My Style Rocks αναμένεται να επανέλθει στην μικρή οθόνη στις 2023 και ήδη γίνονται συζητήσεις και επαφές με την παραγωγή για το άτομο που θα αναλάβει την παρουσίαση και όσους θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή.

Οι φήμες τις τελευταίες μέρες ήθελαν να έχει προταθεί στην Τάμτα ο ρόλος της παρουσιάστριας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί style icon έχοντας υιοθετήσει ένα δικό της προσωπικό στιλ που της ταιριάζει πολύ. Άλλωστε για την τραγουδίστρια η μόδα δεν έχει ηλικία, όρια και περιορισμούς.

Η ίδια σε προγενέστερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως η μητέρα της σχεδίαζε και έραβε ρούχα για βιοποριστικούς λόγους και η ίδια πάντα ήθελε να προσθέσει τη δική της πινελιά σε κάθε ρούχο προκειμένου να το μεταμορφώνει σε ένα ξεχωριστό κομμάτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε συνάντηση της Τάμτα με την Acun Media, το βράδυ της Δευτέρας (7/11), η τραγουδίστρια φαίνεται να αρνήθηκε ευγενικά την συμμετοχή της στο My Style Rocks τόσο ως παρουσιάστρια, όσο και ως κριτής.

Τάμτα

Η Τάμτα, όπως μαθαίνουμε, εξήγησε ότι προτιμά να επικεντρωθεί στην μουσική που ετοιμάζει και πιο συγκεκριμένα στο album που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ενώ, στο ίδιο πλαίσιο, δήλωσε την πρόθεση της να συνεργαστούν σε κάποιο μουσικό show στο μέλλον. Η ομάδα παραγωγής που τυχαίνει να είναι η ίδια με αυτή του Super Idol, το show που ανέδειξε την Τάμτα, έχει διατηρήσει εξαιρετική σχέση με την δημοφιλή καλλιτέχνιδα και fashion icon και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά που θα συζητήσουν ξανά όλες τις πιθανές προοπτικές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από το GNTM 5 στο My style rocks - Ο νέος ρόλος έκπληξη της Σοφίας Χατζηπαντελή

Από την κριτική επιτροπή του X-factor στο My style rocks - Το πρόσωπο έκπληξη που συζητάει για το παιχνίδι μόδας