Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει και τη μορφή All Star, πλησιάζει (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα) και έτσι, η αγωνία του κοινού για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν φέτος στον Άγιο Δομίνικο έχει κορυφωθεί. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί από τη μεριά του, έχει φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα στεφθεί από επιτυχία.

Κάπως έτσι, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε φέτος να μην λυπηθεί το μπάτζετ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, όλοι οι παίκτες θα παίρνουν τα ίδια χρήματα, γεγονός που έχει δημιουργήσει ορισμένες αντιδράσεις (δείτε εδώ τι έχει ειπωθεί), ωστόσο την ίδια στιγμή, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα που προσφέρει η Acun Medya είναι ένα εξαιρετικό ποσό.

Το μπάτζετ του Survivor All Star

Survivor All Star κόστος

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν το πρωί του Σαββάτου (12/11) μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει ως όρο το ζήτημα των χρημάτων στους παίκτες, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει κάνει ξεχωριστές συμφωνίες με ορισμένα ονόματα που θέλει διακαώς στο παιχνίδι.

Συνολικά, το μπάτζετ του ριάλιτι θα ξεκινήσει από τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπολογίζεται πως το κόστος για το κάθε επεισόδιο θα ανέρχεται στις 100-130.000 ευρώ!

Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για ζευγάρια του ριάλιτι

Δεν είναι μυστικό πως το Survivor μας έχει χαρίσει κορυφαίες στιγμές. Ούτε φυσικά πως μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού έχει ταυτιστεί και αγαπήσει κατά καιρούς τους παίκτες που έχουν περάσει από τους στίβους μάχης του.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Φέτος, λοιπόν, όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο ριάλιτι θα έχουν έναν λόγο παραπάνω για να μη χάνουν επεισόδιο. Γιατί πολύ απλά θα δουν ξανά στους δέκτες τους τούς καλύτερους παίκτες των προηγούμενων ετών, εκείνους που κέρδισαν αλλά και όλους τους άλλους που βίωσαν την εμπειρία του ριάλιτι ως μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή τους.

Παίκτες που ερωτεύτηκαν, άλλοι που πληγώθηκαν και άλλοι που έγιναν περισσότερο γνωστοί για τις ικανότητές τους, θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο για να χαρίσουν παραπάνω δόσεις δράσης, μέσα και έξω από τα καταγάλανα νερά της Καραϊβικής.

Ένα από τα πρώτα ζευγάρια που θέλησε να έχει στον νέο κύκλο ο παραγωγός του πρότζεκτ, Ατζούν Ιλιτζαλί, ήταν αυτό του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που έχουν απασχολήσει πολλάκις τα μέσα ενημέρωσης από τη στιγμή που επέστρεψαν στην Αθήνα. Σάκης και Μαριαλένα απάντησαν άμεσα θετικά και για την ακρίβεια δεν βλέπουν την ώρα να μπουν στους στίβους.

Ένα δεύτερο ζευγάρι με το οποίο είχε έρθει σε επαφή ήταν αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, όμως εκ μέρους του ζευγαριού είχε τηρηθεί σιγή ιχθύος καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν είναι πλέον μαζί.

Να όμως που θα καμαρώσουμε σύντομα και εκείνους στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Το τρίτο ζευγάρι θα είναι αυτό του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, που μπορεί να μην έχουν κλείσει ούτε χρόνο από τη στιγμή που έφυγαν, όμως χαίρονται που θα περιπλανηθούν ξανά στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Προσοχή όμως, τα ζευγάρια θα μοιραστούν σε αντίθετες ομάδες!

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ήταν πιο δύσκολος και από τον Ντάνο - Ο κορυφαίος παίκτης που είπε το ναι στον Ατζούν Ιλιτζαλί

34 σελίδες το συμβόλαιο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star - Ο όρος που δεν έβαλε μέσα