Από TV24 Team

Σαν σίφουνας ήρθε στη 5η σεζόν του GNTM η Σοφία Χατζηπαντέλη. Η νέα guest κριτής του ριάλιτι μόδας έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση του παιχνιδιού.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει μία αρκετά έντονη προσωπικότητα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ξεσπά στις οντισιόν του παιχνιδιού, γεγονός που την έχει θέσει στο στόχαστρο του Twitter. Όπως έχει γίνει γνωστό ωστόσο, το μοντέλο δε θα βρίσκεται στο GNTM για πολύ ακόμα μιας και θα αποχωρήσει μετά την φάση των οντισιόν.

Πρόκειται για ένα μοντέλο με μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας. Παρόλο που είναι μόλις 25 ετών, συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες που θα ζήλευε το κάθε μοντέλο.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχε σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα.

Τα χρήματα που πήρε η Σοφία Χατζηπαντέλη για να έρθει στο GNTM 5

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο Πρωινό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις (δείτε εδώ τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τους ιθύνοντες του παιχνιδιού).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δουλεύει εδώ και χρόνια σαν μοντέλο - Τι έχει σπουδάσει στην πραγματικότητα η Σοφία Χατζηπαντελή του GNTM 5

Την έκρινε πολύ σκληρά και το πήρε πίσω - Η δημόσια συγγνώμη της Σοφίας Χατζηπαντελή σε διαγωνιζόμενη