Από Ελένη Μήτση

Το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή το πρωτογνωρίσαμε μέσα από το GNTM 5 με το μοντέλο να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με τις εκρηκτικές δηλώσεις της.

Μέχρι να τελειώσει όμως τη συνεργασία της με το κανάλι τη βλέπουμε να διεκδικείται και από άλλους σταθμούς με τον ΣΚΑΪ να τη θέλει για τον νέο κύκλο του My style rocks.

Ο ΣΚΑΪ διεκδικεί τη Σοφία Χατζηπαντελή

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση, το μόνο που έχει γίνει όμως γνωστό είναι, πως διεκδικείται για τη θέση της κριτικής επιτροπής μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο έκπληξη.

Σοφία Χατζηπαντελή απειλές

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για την επιστροφή της στο GNTM 5

Λίγο αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει και επίσημα πια στο GNTM 5, το νεαρό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο ρόλο που θα αναλάβει στο ριάλιτι μοντέλων.

«Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Αθήνα. Είναι διαφορετική εμπειρία τώρα, γιατί όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν με ήξερε κανείς και τώρα νιώθω ότι με υποδέχονται.

Ήμουν σίγουρη ότι δε θα γυρίσω και είπα ότι έκανα καλό που ήμουν στις audition και ήμουν ευχαριστημένη. Δε νομίζω όμως ότι η ιστορία θα κλείσει, γιατί αυτές τις κοπέλες τις αγάπησα και θέλω να τις δω να κάνουν καλά πράγματα στη ζωή.

Εγώ πάντα θα είμαι η Σοφία. Μπορεί να είμαι το μοντέλο Σοφία, η άσχημη Σοφία ή η κριτής. Είμαι όμως πάντα εγώ. Αυτή τη φορά θέλω να βοηθήσω τα κορίτσια, όχι να τους βάζω challenge», είπε αρχικά για την επιστροφή της στο show και για τον ρόλο που θα αναλάβει (δείτε εδώ τι θα κάνει ακριβώς στο ριάλιτι).

Όσον αφορά στο ποια κοπέλα θα ήθελε να δει να παίρνιε τη νίκη: «Στον τελικό θα ήθελα τη Μαρίτα, γιατί είναι η Κυπραιούλα μου. Όλα τα κορίτσια είναι κερδισμένα έτσι κι αλλιώς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Νομίζω ότι ήταν ειρωνικό!» - Η Μαίρη Βιτίναρος μιλά ανοιχτά για το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή

Ανατροπή: Επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5