Από Ελένη Μήτση

Πολλές συζητήσεις γίνονται για τον νέο κύκλο του My style rocks και έτσι ο ΣΚΑΪ εξετάζει το κομμάτι της κριτικής επιτροπής αλλά και της γυναίκας, που θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού.

Οι επικρατέστερες πληροφορίες αναφέρουν, πως αν η κατάσταση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι κατάλληλη μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού, θα τη δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης με θέσεις των κριτών να μένουν κενές.

Το νέο πρόσωπο που συζητάει για My style rocks

Η παραγωγή εξετάζει πολλά πρόσωπα, που έχουν σχέση με τη μόδα για την κριτική επιτροπή, ωστόσο ακούστηκε και ένα, που αν και δε σχετίζεται με το χώρο είναι πάντα στυλάτη και καλοντυμένη. Η Τάμτα λοιπόν είναι αυτό το όνομα, η οποία είχε βρεθεί στην κριτική επιτροπή του X-factor και σίγουρα η παρουσία της θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη (δείτε εδώ το μέλλον της Παπαγεωργίου μετά το Love island).

Τάμτα

Η τακτική που θα ακολουθήσει ο νέος κύκλος του My style rocks

Το κανάλι του Φαλήρου είναι γεγονός, πως κάνει αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμά του από την αρχή της σεζόν με κύριο σκοπό του να ανέβει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί στις προτιμήσεις του κοινού.

Έτσι λοιπόν, μαζί με το all star survivor αναμένεται πως και πως να επιστρέψει ένα ακόμα πρόγραμμα, το οποίο είχε κάνει επιτυχία και αυτό δεν είναι άλλο από το My style rocks.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως στην παρουσίαση θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν με το καλό γεννήσει και στην κριτική επιτροπή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το σημαντικό, που αφορά στο project έχει να κάνει με τις συμμετέχουσες, οι οποίες θα είναι γνώριμα πρόσωπα.

Εκτός από τη λεπτομέρεια, που εμείς σας έχουμε αποκαλύψει, έγινε γνωστό πως θα έχουμε στο νέο κύκλο κορίτσια από τους προηγούμενους, επομένως θα είναι all star my style rocks.

My style rocks

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επόμενη μέρα - Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το Love Island

GNTM 5: Είχε πάει και στο My Style Rocks - Η 60χρονη με πόδια 20άρας που "έκλεψε" τις καρδιές των κριτών