Από Πέννυ Μαστοράκου

Το κανάλι του Αμαρουσίου, ο ΑΝΤ1, έχει πάρει φόρα αυτή τη χρονιά με τα προγράμματά του, ωστόσο έγινε γνωστό εδώ και λίγες μέρες πως ένα συγκεκριμένο μετακομίζει και αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Ο λόγος για το Still Standing, το γνωστό τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με το παιχνίδι που παρουσιάζει τώρα), το οποίο μετακομίζει και πάει...

Από τον ΑΝΤ1 στον ΣΚΑΙ το Still Standing

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κανάλι του Φαλήρου αγόρασε τα δικαιώματα του γνωστού πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού, και εικάζεται πως θα το δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς τώρα προέχει το Survivor, τα live του Voice που είναι σε εξέλιξη, και το My style Rocks, ή αλλιώς κατευθείαν την επόμενη.

ΣΚΑΙ

Μεγάλο όνομα στο τραπέζι του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του The Voice μετά τον Γιώργο Λιανό

Η Φαίη Σκορδά είναι χωρίς αμφιβολία το νέο πρόσωπο του ΣΚΑΪ και μέσα από πληροφορίες, που διαρρέουν φαίνεται πως το κανάλι εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό την παρουσιάστρια.

Εδώ και καιρό σας έχουμε αναφέρει, πως το όνομα της ακούγεται για τη συμμετοχή σε μεγάλο μουσικό show του καναλιού. Και επειδή το θέμα πήρε διαστάσεις, η ίδια θέλησε να απαντήσει τη Δευτέρα 14/11 μέσα από δηλώσεις, που έκανε στο Πρωινό μας για το αν θα τη δούμε εν τέλει στο The voice, στη θέση του Γιώργου Λιανού.

«Επίσημη κουβέντα δεν έχει γίνει. Τι να κάνω; Κι εμείς λέμε για άλλους. Το θέμα της διάψευσης είναι πάρα πολύ σχετικό. (…) Μία συζήτηση έχει γίνει, επίσημη κουβέντα δεν έχει γίνει. Δεν ξέρω τι έκαναν και αυτά τα θέματα είναι θέματα καναλιού και πρέπει να σεβόμαστε τα κανάλια».

Φαίη Σκορδά

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

ΣΚΑΪ: Επιστρέφει το Survivor Πανόραμα - Ποιος θα το παρουσιάσει

Τηλεφώνημα για βόμβα και στο ΣΚΑΪ μετά το Open