Από Ελένη Μήτση

Πολλά ακούμε τελευταία για το The voice και την παρουσίαση των live επεισοδίων, καθώς ο Γιώργος Λιανός, που συνδέεται με το μουσικό show παράλληλα ανήκει και στην παραγωγή του all star survivor.

Ο παρουσιαστής θα αναχωρήσει μετά τις 20 Δεκέμβρη για τον Άγιο Δομίνικο και έτσι είναι πολύ πιθανό να μείνει στον αέρα το πρόγραμμα. Υπήρξαν συζητήσεις για την αντικατάσταση του, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακόμα εντελώς σίγουρο.

Οι εξελίξεις με τον τελικό του The voice of Greece

Σύμφωνα με τη Real λέγεται, πως εξετάζεται να δούμε στη θέση του Λιανού την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κάτι που αν ωστόσο δεν επικρατήσει υπάρχει και Plan B. Συγκεκριμένα, ο σταθμός θα τρέξει τα επεισόδια έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, πριν από την έναρξη του Survivor.

Γιώργος Λιανός

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τη ζημιά που προκλήθηκε στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στο Super Kατερίνα την Τετάρτη 2/11 μιλώντας για το θέμα των ημέρων, το οποίο δεν είναι άλλο από το νέο κύκλο του Survivor all star (δείτε εδώ πότε αναμένεται η πρεμιέρα).

Ο παρουσιαστής μπορεί να έκανε οριοθετημένες δηλώσεις, καθώς δε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την παραγωγή, αποκάλυψε ωστόσο πως όσοι ετοιμάζουν το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο.

«Έχω μια είδηση να σας πω, λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει με τα μούτρα εδώ και 1,5 μήνα και φτιάχνει καινούργιες πίστες. Θα έχει πολλά καινούργια στοιχεία που θα τους δυσκολέψουν και σωματικά και νοητικά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The voice: Είναι κούκλα και τραγουδίστρια - Θα παρουσιάζει τα backtastage αντί για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

The Voice: «Άκουσε με, πραγματικά...» - Η δημόσια συγγνώμη του Σάκη Ρουβά σε διαγωνιζόμενη