Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο Open, ανησυχία επικράτησε και στο ΣΚΑΪ μιας και στάλθηκε μήνυμα πως έχει τοποθετηθεί βόμβα, η οποία μάλιστα θα εκραγεί σε λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα, στις 12:05 έγινε τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό στο τηλεφωνικό κέντρο του ΣΚΑΪ που προειδοποιούσε για βόμβα που θα εκραγεί σε 25 λεπτά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ηχογραφημένο μήνυμα με γυναικεία φωνή.

ΣΚΑΙ τηλεφώνημα για βόμβα

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όμως από την έρευνα που πραγματοποίησαν αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα.

Τηλεφώνημα για βόμβα και στο Mega το βράδυ της Παρασκευής

Λίγο μετά την σπόντα που πέταξε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση της Άρτεμις από το Κορωπί (δείτε εδώ τι είπε), η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ, ξέσπασε καθώς έμαθε πως υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο στούντιο.

«Αχ θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη.

Όλα τα έχω ακούσει αλλά είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά».

«Λες και κωλώνουμε εμείς για μία βόμβα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Μετά το μήνυμα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής, ο ίδιος άνθρωπος που το έστειλε, έγραψε στη δημοσιογράφο για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: «Για την υπόθεση του Μάριου (σ.σ. Παπαγεωργίου) δε θα βρεις τίποτα, η ιστορία έχει τελειώσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Παλαιότερα είχα στείλει διπλά φιλάκια...» - Η σπόντα της Αγγελικής Νικολούλη στον αέρα του Φως στο Τούνελ

«Θεέ μου, σπουδαίος άνθρωπος...» - Σοκαρισμένη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη

TAGS