Από Πέννυ Μαστοράκου

Το Mega είναι γεγονός πως διανύει τηλεοπτικά μία από τις καλύτερες και πιο ανθηρές περιόδους του, κάτι που αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης, στις πρωτιές που φέρνει σε πολλά προγράμματά του, αλλά και στο πράσινο φως που δίνει σε άλλα για την συνέχεια τους (δείτε εδώ ποιο πετυχημένο πρόγραμμα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν).

Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση, το γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων της Μαρίας Μπεκατώρου,The Chase, να προβάλλεται 7/7, δηλαδή και στα Σαββατοκύριακα, ώστε η καταδίωξη να μην σταματά ποτέ.

Τώρα και τα Σαββατοκύριακα έχει The Chase

Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα απολαμβάνουμε τις πιο συναρπαστικές και αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων στο The Chase, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης του MEGA, εκτός από τις καθημερινές, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30.

Η Μαρία Μπεκατώρου, με τη δυναμική της παρουσία, συντονίζει το ανατρεπτικό κυνήγι γνώσεων ανάμεσα σε παίκτες και Chasers επτά ημέρες την εβδομάδα, γιατί το παιχνίδι δεν σταματά ποτέ. «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η γυναίκα με τα μαύρα» και «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερες καταδιώξεις, ανεβάζοντας την αγωνία στο ζενίθ.

Ποιοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τους Chasers και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ; Οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται τώρα που το «The Chase» δεν παίρνει ρεπό τα Σαββατοκύριακα.

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε "ντου" στο παιχνίδι!

Είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αισιόδοξα άτομα στην ελληνική τηλεόραση, καθώς μπορεί να μην της συμβαίνουν πάντα καλά πράγματα μιας και η ζωή έχει και κακές μέρες (δείτε εδώ την απώλεια που βίωσε πριν λίγες μέρες) ωστόσο δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της!

Ο λόγος για την Δανάη Μπάρκα, η οποία στα πλαίσια της εκπομπής της, έκανε φάρσα στην Μαρία Μπεκατώρου, και εισέβαλε στο πλατό του The Chase την ώρα του γυρίσματος της εκπομπής ως Chaser, αφήνοντας άλαλη την παρουσιάστρια!

Αντί για τον Αδέκαστο Επιθεωρητή στην καρέκλα κάθισε η παρουσιάστρια ξαφνιάζοντας τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και τον παίκτη που βρισκόταν δίπλα της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The Chase: Αλλαγές στο μεγάλο έπαθλο του νικητή

«Σούσουρο» στους διαδρόμους του Mega με τη Μαρία Μπεκατώρου - Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί