Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Survivor All Star είναι πλέον γεγονός και έτσι σε λίγο καιρό (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα), τα μεγαλύτερα αστέρια του ριάλιτι επιβίωσης θα παρελαύνουν και πάλι στις πίστες του Αγίου Δομίνικου.

Μαζί λοιπόν με το Survivor All Star, φέτος θα επιστρέψει στο ΣΚΑΪ και τo Survivor Πανόραμα. Θυμίζουμε πως πρόκειται για μία εκπομπή που παιζόταν στην απογευματινή ζώνη και είχε ρεπορτάζ σχετικά με το συνέβαινε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ φιλοξενούσε και παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι.

Η επάνοδος του Survivor Πανόραμα στο ΣΚΑΪ

Μπορεί για κάποια χρόνια το εν λόγω πρόγραμμα να έμεινε εκτός σταθμού, ωστόσο τα πολλά μεγάλα ονόματα που θα ταξιδέψουν φέτος στην Καραϊβική θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έτσι η ανάγκη για ένα ρεπορτάζ εκ των έσω θα είναι μεγάλη.

Το Survivor Πανόραμα θα τοποθετηθεί στην απογευματινή ζώνη του σταθμού, ενώ όσον αφορά στο όνομα του παρουσιαστή, η επικρατέστερη άποψη είναι να βρεθεί ένα πρόσωπο εκτός καναλιού.

Πόσο θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο του Survivor All Star

Ο νέος κύκλος του Survivor που θα έχει και τη μορφή All Star, πλησιάζει και έτσι, η αγωνία του κοινού για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν φέτος στον Άγιο Δομίνικο έχει κορυφωθεί. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί από τη μεριά του, έχει φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το ριάλιτι επιβίωσης θα στεφθεί από επιτυχία.

Κάπως έτσι, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε φέτος να μην λυπηθεί το μπάτζετ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, όλοι οι παίκτες θα παίρνουν τα ίδια χρήματα, γεγονός που έχει δημιουργήσει ορισμένες αντιδράσεις (δείτε εδώ τι έχει ειπωθεί), ωστόσο την ίδια στιγμή, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα που προσφέρει η Acun Medya είναι ένα εξαιρετικό ποσό.

Survivor All Star κόστος

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν το πρωί του Σαββάτου (12/11) μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει ως όρο το ζήτημα των χρημάτων στους παίκτες, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει κάνει ξεχωριστές συμφωνίες με ορισμένα ονόματα που θέλει διακαώς στο παιχνίδι.

Συνολικά, το μπάτζετ του ριάλιτι θα ξεκινήσει από τα 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπολογίζεται πως το κόστος για το κάθε επεισόδιο θα ανέρχεται στις 100-130.000 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor All Star: Ήταν πιο δύσκολος και από τον Ντάνο - Ο κορυφαίος παίκτης που είπε το ναι στον Ατζούν Ιλιτζαλί

34 σελίδες το συμβόλαιο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star - Ο όρος που δεν έβαλε μέσα