Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά για το The 2night Show (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα γυρίσματα των επεισοδίων) καθώς απόψε, το βράδυ της Δευτέρας 14/11 στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθούν δύο άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση επαγγελματικά, και το μόνο κοινό τους είναι οι αποκαλύψεις τις οποίες θα κάνουν, και θα είναι εφ' όλης της ύλης!

Απόψε λοιπόν, στον καναπέ του The 2night Show ο παρουσιαστής θα υποδεχτεί τον Βασίλη Τριανταφύλλου αλλά στην συνέχεια και τον Σταύρο Μπαλάσκα, και έχουν να πουν πολλά!

Μην χάσετε απόψε 14/11 στο The 2night Show

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στο πλατό του «The 2Night Show» τον Βασίλη Τριανταφύλλου. Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τα όμορφα παιδικά του χρόνια, για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη δουλειά που έκανε σε οικοδομές, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του το «μικρόβιο» της υποκριτικής.

Πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τους ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός; Γιατί δεν τα πάει καλά με τα social media; Θα το «πάρει» το κορίτσι, που είναι μαζί του 10 χρόνια; Επίσης, ο Βασίλης Τριανταφύλλου μιλάει για τη δυνατή φιλία που τον δένει με τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου καθώς και για τον θεατρικό χώρο που δημιούργησαν με μεράκι, από το «μηδέν». Τέλος, εξηγεί γιατί κάνει τα μαλλιά του μπούκλες στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και βάζει τα δυνατά του, για να αντιμετωπίσει τον Γρηγόρη στο αγαπημένο του παιχνίδι.

Στην αποψινή παρέα του Γρηγόρη έρχεται και ο Σταύρος Μπαλάσκας. Η πρώτη του δουλειά ως οδηγός νταλίκας, τα 32 χρόνια δράσης στην Αστυνομία, οι επικίνδυνες στιγμές που έχει ζήσει και η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Τι άποψη έχει για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις; Ποιες «κατηγορίες» ανθρώπων, επιλέγουν να φορέσουν τη στολή του Αστυνομικού; Για ποιο λόγο δεν διστάζει να ζητήσει δημόσια συγνώμη; Τέλος, μιλάει για την έξαρση των σεξουαλικών εγκλημάτων, την ευφυΐα κάποιων κακοποιών, ενώ εξηγεί γιατί πρέπει να αλλάξει στη χώρας μας, η νομοθεσία για τα ισόβια.

Ο πατέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε δημόσια στην εκπομπή

Το βράδυ της Πέμπτης 3/11 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο στο The 2night show τον ηθοποιό Κώστα Φιλίππογλου και ενώ ο παρουσιαστής είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον καλεσμένο του, ξαφνικά του έκανε μια έκπληξη.

Ήθελε πιο συγκεκριμένα να θυμηθεί ένα ρητό και έτσι κάλεσε τον πατέρα του, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Ο Γρηγόρης φυσικά και έκανε την κλήση δημόσια και έτσι το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον πατέρα του παρουσιαστή, ο οποίος απήγγειλε και το ρητό (δείτε το λάθος στον αέρα του The 2 night, που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου).

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δως μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα».

«Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήξερα ότι όταν βγουν οι Αρβύλα...» - Ξεκαθαρίζει μία και καλή για την διακοπή του Εκατομμυριούχου

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show