Από Ελένη Μήτση

Μια ιδιαίτερη εκπομπή ήταν η Δευτέρα 17/10 για το The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τη ροή να αλλάζει την τελευταία στιγμή και εκτός από τους δύο καλεσμένους, έγινε και ένα αφιέρωμα.

Κάποια τεχνικά λάθη ωστόσο δεν έπαιξαν, όπως θα ήθελε και είχε προγραμματίσει ο παρουσιαστής κάποια λόγια για το πρόσωπο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και έτσι κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, ο Γρηγόρης έκανε δύο insta stories, με τα οποία έδωσε εξηγήσεις και απολογήθηκε.

Το λάθος στο The 2night show τη Δευτέρα 17/10

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..."Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

Συγκινητικές εικόνες από το φέρετρο του Νικολαϊδη

Συγγενείς και φίλοι έχουν συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Τον επίλογο του προσωπικού του δράματος, έγραψε ο ίδιος, σε μια τελευταία ανάρτησή του στο Facebook, η οποία δημοσιεύτηκε το πρωί της Παρασκευής και, μεταξύ άλλων, ανέφερε : «…Αν ερχόμαστε σε αυτή τη ζωή για κάποιο σκοπό, εγώ έχω αποφασίσει ποιος θα είναι αυτός. Να προσφέρω ελπίδα μέσα από όσα κατάφερα στην ζωή μου, από τα όμορφα μέχρι τα άσχημα. Για αυτόν τον λόγο, τα δύο μου αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνο, που για χρόνια κρύβω καλά, ήρθε η ώρα να βγουν και να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στις πανανθρώπινες αξίες».

Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου. Αυτό είναι το αποτύπωμα που θέλω να αφήσω στην κοινωνία, αυτή είναι η κληρονομιά που θέλω να μείνει στα παιδιά μου».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φινάλε για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' - Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Φινάλε για τον Εκατομμυριούχο - Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο Αρναούτογλου στην τελευταία εκπομπή (14/10)