Από Ελένη Μήτση

Δεν είναι λίγα τα αγαπημένα προγράμματα του ΑΝΤ1, που βλέπουμε να βάζουν σιγά σιγά χειρόφρενο μιας και από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ξεκινάει το Μουντιάλ, το οποίο θα καλύψει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Παγώνει τα γυρίσματα του το The 2night show

Έτσι λοιπόν και το The 2night show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κατέβασε, προσωρινά, ρολά με το τελευταίο γύρισμα να γίνεται τη Δευτέρα 7/11 (δείτε τους δύο πολύ ενδιαφέροντες σημερινούς καλεσμένους).

The 2night show

Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ''Πρωινό μας'' την Τετάρτη 19/10 μέσα από το αυτοκίνητο του, καθώς θέλησε να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη μετά ένα τεχνικό λάθος στο The 2night show.

Πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα, που είχε ετοιμάσει στο late night show, που παρουσιάζει, το οποίο θα συνοδευόταν από κάποια δικά του λόγια. Αυτά δεν ακούστηκαν ποτέ και έτσι ο Αρναούτογλου αισθάνθηκε βαθιά εκτεθειμένος.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη»!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The 2night show trailer (7/11): Οι δύο συνεντεύξεις που θα συγκινήσουν το κοινό

«Η συμπεριφορά μου έχει πληγώσει ανθρώπους...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου