Από TV24 Team

Εξαρχής από όταν έπεσαν οι υπογραφές της γνωστής παρουσιάστριας με το κανάλι, γνωρίζαμε πως στις συζητήσεις τους έχει γίνει λόγος για δύο εκπομπές, μία εκ των οποίων θα ήταν ένα βραδινό σόου, κάτι που επιθυμούσε εδώ και αρκετό καιρό.

Γνωστό όμως έχει γίνει ότι η εκπομπή που περίμενε η Μαρία Μπακοδήμου να ξεκινήσει λίγο καιρό αργότερα από το Γεια σου, και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό αυτής της σεζόν, μπαίνει στον πάγο από την μεριά του ΣΚΑΪ, εξαιτίας των χαμηλών νούμερων της πρώτης εκπομπής (παρά τις αλλαγές οι οποίες έγιναν) αλλά και επειδή ο σταθμός ετοιμάζεται να δεχτεί δυνατά προγράμματα εκείνη την περίοδο.

Οι λόγοι που βάζουν προσωρινό φρένο στην δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

Εκτός από το γεγονός ότι και μετά τις αλλαγές που έγιναν προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα (δείτε εδώ την προσθήκη ενός νέου συνεργάτη στο πλευρό της), ο σταθμός του Φαλήρου έχει όπως όλα δείχνουν αποφασίσει να βάλει στον πάγο το σενάριο της δεύτερης εκπομπής, καθώς εστιάζει στο Survivor All Star που αναμένεται να βγει στα προς τέλη Δεκεμβρίου, και είναι από τα δυνατότερα χαρτιά του.

Φρένο στο βραδινό show της Μαρίας Μπακοδήμου

«Τα πράγματα έγιναν βιαστικά...»

Η κάμερα της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Breakfast@Star» που παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής «Γεια σου» και συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε αρχικά στην ανταγωνιστική ζώνη που βρίσκεται φέτος η εκπομπή της: «Μου αρέσει το Σαββατοκύριακο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να είμαι σε μία ζώνη που απέναντι να υπάρχει κενό, πάντα κάποιος υπήρχε. Το τι υπάρχει απέναντι δεν ήταν ποτέ παράγοντας για να με επηρεάσει στο τι θα κάνω».

Όσον αφορά τις αλλαγές που έχουν γίνει στην εκπομπή της, η ίδια δήλωσε: «Η πρόκληση είναι να κάνουμε μία εκπομπή που μας αρέσει, να είμαι η Μαρία που θέλω μέσα σε αυτή. Η εκπομπή στήθηκε στα μέσα προς το τέλος του καλοκαιριού, δεν υπήρχε ακριβώς η δυνατότητα να χτίσεις μία εκπομπή όπως θα τη φανταζόσουν, γιατί έγιναν βιαστικά πράγματα. Και βιαστικά να μη γίνονταν, νομίζω ότι αλλαγές πάντα χρειάζονται. Οι αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής μας έχουν βγει σε καλό».

«Ζηλεύω άλλους επαγγελματικούς κλάδους που υπάρχει αλληλεγγύη. Δεν έχω ζήσει κακία στην τηλεόραση αλλά βλέπω ότι πολύ εύκολα δημιουργούνται εντάσεις, να γίνεται ντόρος και να παίζουν σαν θέμα στις εκπομπές. Υπάρχουν τόσες περίεργες δυνάμεις σε αυτήν τη δουλειά… Εγώ φίλους από αυτήν τη δουλειά. Εκτίμηση, σεβασμός υπάρχει αλλά δεν γίνονται όλοι φίλοι», είχε δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου για τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεια σου: Οι αλλαγές έπιασαν τόπο! Ραγδαίες εξελίξεις με την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου

«Έφτασα κοντά στον δεύτερο γάμο!» - Η Μαρία Μπακοδήμου σε μία κατάθεση ψυχής στο Πρωινό μας