Από Έφη Εκίζογλου

Δυο αποχωρήσεις μετράει μέχρι στιγμής το Πρωινό, μια της Δούκισσας Νομικού που ήταν μάλιστα πολύ επεισοδιακή και μια του δημοσιογράφου που στη μέση της σεζόν αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως φεύγει από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αφού ήδη είχε μιλήσει με ΣΚΑΙ και είχε συμφωνήσει να κλείσει στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια σου.

Ο λόγος για τον Ισίδωρο Φίκαρη, που το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 δημοσίευσε στο προφίλ του στο insta μια φωτογραφία με την ξανθιά παρουσιάστρια και στη λεζάντα μεταξύ άλλων έγραψε "newbegginings".

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου στο πλευρό της Μαρίας Μπακοδήμου

"2012. Αρχή, αγωνία, ενθουσιασμός. Για όσα ανοίγονται μπροστά σου. Για όσα θες να φτάσεις.

2022. Αρχή, αγωνία, ενθουσιασμός. Για όσα κατάφερες. Για όσα ανοίγονται μπροστά σου.

Δέκα χρόνια. Τα συναισθήματα, τα ίδια. Το ίδιο και οι άνθρωποι.

Γιατί, η λαχτάρα μπορεί να μεγαλώνει. Αλλά αυτοί, μένουν εκεί, για σένα. Να τους ξαναβρείς και να τα πείτε απ' την αρχή.

"Γεια σου", Μαρία. Πιάνω το χέρι σου, και πάμε. Από την αρχή. Με τη Χριστιάνα στο τιμόνι και τον Μικέ να τριγυρνάει. Ξεκινάμε;

#geiasou #skaitv #newbegginings", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Isidoros Fikaris (@isidorosf)

Όπως είναι γνωστό η εκπομπή της Μαρίας δεν έχει την απήχηση που το κανάλι ευελπιστούσε γι' αυτό κι έχουν ξεκινήσει οι διορθωτικές κινήσεις. Μετά την διπλή αποχώρηση, ήρθε η προσθήκη του Ισίδωρου και... σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες αυτό είναι μόνο η αρχή!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λυπήθηκα γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Τον διεκδικούν από το Survivor All Star και από το Γειά Σου - Το πρόσωπο που έχει διχάσει το ΣΚΑΪ