Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της, τις αποχωρίσεις και τις νέες αφίξεις, αλλά και την μεταφορά της εκπομπής σε άλλη ώρα, η Μαρία Μπακοδήμου μπορεί στην προηγούμενη εκπομπή της στο Γεια σου να ήταν κάπως μουδιασμένη (δείτε εδώ τα λόγια της παρουσιάστριας και την αμηχανία της), και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 22/10, ωστόσο την Κυριακή 23/10 μία νέα μέρα ξημέρωσε και έφερε μαζί της τα ευχάριστα.

Στο Γεια σου είχαν πιστέψει πολύ από την αρχή όλοι, τόσο η ομάδα της εκπομπής, όσο και το κανάλι (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για την αντίδραση του σταθμού μετά την πρεμιέρα), και τελικά οι αλλαγές έφεραν άνοδο στα νούμερα, αγγίζοντας μάλιστα και διψήφιο αριθμό σε κάποια τέταρτα!

Άνοδος στα νούμερα του Γεια σου

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια Σου 7,3
  • STAR: Dot 4,9
  • ALPHA: Kitchen Lab 15,1
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15,1
  • Mega: Ρίζες 4,8
  • ΑΝΤ1: Kωνσταντίνου και Ελένης Ε 14,5
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα Ε 7,7

Οι πρώτες δηλώσεις της για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της

Μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή Γεια Σου, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και εξήγησε τι συνέβη και για ποιο λόγο αποχώρησαν οι συνεργάτες της από την ομάδα της.

«Ναι έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γεια σου: Είναι πλέον επίσημο! Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου

Στον "πάγο" η δεύτερη εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και τον ΣΚΑΙ