Από TV24 Team

Άλλη μία διαλεκτή καλεσμένη είχε ανακοινώσει ο Αντ1 με δελτίο τύπου πως θα είναι στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω (δείτε εδώ την συγκλονιστική συνέντευξη της Άντζελας Γκερέκου), λίγες μέρες πριν, και με νεότερο δελτίο ενημέρωσαν ότι επειδή η συγκεκριμένη καλεσμένη είχε δώσει συνέντευξη και αλλού, ήθελαν να κρατήσουν μία απόσταση με την δική τους, και έφεραν άλλο καλεσμένο.

Ο λόγος για την Ελένη Ράντου, η οποία γνωρίζαμε πως θα παρουσιαστεί στην εκπομπή, ωστόσο επειδή είχε δώσει συνέντευξη και αλλού θεωρήθηκε σωστό να περάσουν λίγες μέρες και να γίνει λίγο αργότερα με την εκπομπή.

Τι συμβαίνει και δεν θα την δούμε ούτε αυτή την Κυριακή 6/11 στο Ενώπιος Ενωπίω;

Σύμφωνα με πληροφορίες η μαγνητοσκόπηση της εκπομπής δεν έγινε, καθώς λόγω του προγράμματος της ηθοποιού, θα πρέπει να βρεθεί εκ νέου μία ημερομηνία μέσα στο επόμενο διάστημα για να τακτοποιηθεί η συνέντευξη.

Ενώπιος Ενωπίω

Αλλαγές στο Ενώπιος Ενωπίω - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, με πρώτη καλεσμένη την Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), ενώ χθες υποδέχθηκε στην εκπομπή τη Μιμή Ντενίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει ορισμένες διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα του. Πέρα λοιπόν από τις αλλαγές στις μέρες προβολής των Παγιδευμένων, θέση στο πρόγραμμα θα αλλάξει και το Ενώπιος Ενωπίω.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μεταφέρεται από την Πέμπτη, που προβαλλόταν μέχρι τώρα, στην Κυριακή. Θυμίζουμε άλλωστε πως Κυριακή έπαιζε και στο παρελθόν το Ενώπιος Ενωπίω.

Την ίδια στιγμή, τη θέση του στο πρόγραμμα της Πέμπτης θα πάρει το The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο οποίο προστίθεται μία μέρα προβολής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με έπιασε να...» - Η πρώτη και η μοναδική φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου αποβλήθηκε από το σχολείο του

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό;» - Έκλεισε το τηλέφωνο στον Χατζηνικολάου ξεσπώντας σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος