Από Πέννυ Μαστοράκου

Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός χώρος από την απώλεια του Κώστα Καζάκου, ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στην ιστορία της ηθοποιίας και όχι μόνο στη χώρα μας, και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι και ο ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν τον κάλεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή τηλεφωνικά να μιλήσει το βράδυ της Τρίτης 13/9.

Έκλεισε το τηλέφωνο στον αέρα ο Άγγελος Αντωνόπουλος

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό; Εγώ τι μπορώ να πω; Δεν είναι απώλεια, ο Καζάκος είναι παρών. Δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Καζάκος… Γεια» είπε κλείνοντας θλιμμένος το τηλέφωνο.

Ούτε ο Παπακαλιάτης γνώριζε για τον θάνατο του

O ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή και έτσι άφησε πίσω του τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του, που τον λάτρευαν. Μετά από όλους εκείνους, έρχεται και το κοινό αλλά και οι συνάδελφοι, που θαύμαζαν το ταλέντο του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Xριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος πληροφορήθηκε το θάνατο του μέσα από την κάμερα του Happy Day, φανερά συγκλονισμένος.

«Τι;», ρώτησε ξαφνιασμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, είπε: Όχι, δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά το μαθαίνω τώρα από εσάς. Τι να πω τώρα; Τι μου το λέτε αυτό ζωντανά ρε παιδιά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα συναντήσει τη Τζένη του...» - Μεγάλη θλίψη στο twitter για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Θλίψη! Πέθανε ο Κώστας Καζάκος